Skip to main content
Map

Leerevenementen 

Wat kan je verwachten? 

Wij organiseren voor jou een dag vol inspiratie. Naast enkele straffe sprekers die jou helemaal onderdompelen in het thema van dag, kan je voluit netwerken. Dit met allemaal met mensen die met de neuzen in dezelfde richting staan. Zo is er een dag speciaal voor:

  • de Management Assistants;
  • HR profielen;
  • marketing- en communicatie specialisten;
  • internationale ondernemers; 
  • innovatie specialisten;
  • familiale ondernemers en
  • ondernemers binnen de vastgoed sector.

Uitreiking Vokawards!

We sluiten elke themadag af met een knal!! We reiken maar liefst negen Vokawards uit? Hiermee zetten we de topondernemer(s) in zijn/haar specialisme in de kijker.

Grenzeloos

Jaarlijks strijden Limburgse ondernemingen voor één van de drie Limburgse Exportprijzen (Vokawards) van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. We reiken jaarlijks deze felbegeerde award uit tijdens het event 'Grenzeloos'. Er zijn drie categorieën: ‘Young Export Potentials’, ‘kleine- en middelgrote ondernemingen' en 'grote ondernemingen’. Export blijft een belangrijke motor voor onze economie. Dat bleek nogmaals uit onze Toekomstindicator die zopas verscheen. En net daarom zetten we deze Limburgse ondernemingen in de kijker tijdens een inspirerende avond met interessante sprekers en een gezellig netwerkmoment achteraf. 

Meer info

Vokaward

We reiken de Vokaward 'Limburgse Exportprijs' uit om exporterende bedrijven te belonen voor hun inspanningen op vlak van internationale handel. Sleep jij dit jaar deze gerenommeerde Vokaward in de wacht? Houd dan zeker onderstaande pagina in de gaten! 

Lees hier alles over de Vokawards

Dag van HR

Hoe zorg je voor een duurzaam HR-beleid? Op deze dag brengen we HR-professionals samen waar we inhoudelijke en actuele thema’s onder de loep nemen. Ben jij er de volgende editie weer bij? Hou zeker onze webpagina in de gaten.

Meer info

Vokaward

Sinds 2015 kozen we bij Voka - KvK Limburg voor de uitreiking van de HR Award (en niet meer de HR Manager) omdat we geloven dat er achter een goed HR beleid een sterk team staat en een sterk bedrijf. 

Lees hier alles over de Vokawards

Dag van Vastgoed

Met het event 'Vastgoed award' brengen we top ondernemers uit de vastgoedwereld samen tijdens een inspirerende en interactieve dag. Daarnaast lanceren we voor het eerst de Vastgoed award, een prijs die wordt uitgereikt aan een uitzonderlijk vastgoedproject in Limburg. We zien elkaar terug op een impressionante locatie waar je jouw netwerk kan versterken en kan genieten van een sterk staaltje vastgoedontwikkeling in Limburg.

Meer info

Vokaward

Voor het eerst rijken we dit jaar de Vastgoed award uit binnen drie categorieën: residentieel vastgoed/verblijfsaccomodatie, bedrijfsvastgoed en publiek vastgoed. Dit steeds met de focus op de vastgoedontwikkeling en niet het architecturale aspect. 

Lees hier alles over de Vokaward

Dag van MarCom

Een goede communicatie is key. Daarom bezorgen we jou door interessante keynotesessies met ervaren experten een inspirerend netwerkmoment waar je heel wat kennis kan vergaren. Daarnaast reiken we naar goede gewoonte ook de Vokaward 'Limburgse persprijs' uit! 

Meer info

Vokaward

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt sinds 1997 de pers award uit aan een onderneming of organisatie voor hun uitstekende communicatie met de pers. 

Lees hier alles over de Vokaward

Dig-In

Ontdek wie er dit jaar aan de haal gaat met de felbegeerde Limburgse Innovatie Award tijdens het leerevenement Dig-In. Zet je schrap voor een inspirerende dag, volledig in het teken van innovatie en de onderneming van morgen. Raak geïnspireerd door straffe sprekers of doe een praatje met onze adviseurs van Voka - KvK Limburg, innovatie ambassadeurs en tal van gasten. Daarnaast ontdek je wie er dit jaar aan de haal gaat met de prestigieuze Vokaward 'Innovatie award'. 

Meer info

Vokaward

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar. We reiken ook dit jaar de felbegeerde Vokaward 'Innovatie award' uit aan de onderneming die er met kop en schouders bovenuit schiet wat betreft innovatie het afgelopen jaar. 

Lees hier alles over de Vokaward

Dag van Management Assistant

Tijdens dit inspirerend event (internationale secretaressedag) klinken we op de management assistent van het jaar. We nodigen tal van keynotesprekers uit die de avond mee vorm geven. Ben jij er de volgende editie weer bij? Hou zeker onze webpagina in de gaten.

Meer info

Vokaward

Voka - Kamer van Koophandel Limburg bekroont sinds 2010 de Management Assistent van het jaar. Deze award wordt uitgereikt aan de beste rechterhand wiens rol van onschatbare waarde is binnen de organisatie.

Lees hier alles over de Vokaward

Family Business Happening

De Family Business Happening, het grootste Limburgse netwerkevent voor familiale ondernemers! We reiken elk jaar de Vokaward 'De Fakkel' uit aan een familiebedrijf. De prijs is een belangrijke erkenning voor familiale ondernemingen met uitzonderlijke staat van dienst. Ben jij ook benieuwd naar wie de Vokaward 'De Fakkel' in de wacht sleept? Ontdek het samen met ons tijdens het event Family Business Happening dat elk jaar plaatsvindt. 

Meer info

Vokaward

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar.  Al het 6de jaar op rij zetten wij het familiebedrijf met een uitzonderlijke staat van dienst in de kijker met het uitreiken van de Vokaward ‘De Fakkel’

Lees hier meer over de Vokaward

Contactpersonen

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

Serafien Bierwaerts

Coördinator events