Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Leiderschapstrajecten

Ga jij graag dat stapje verder? Wil jij groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak? Ontdek hieronder onze leiderschapstrajecten die jou klaarstomen voor een steeds veranderende maatschappij waarin jijzelf en jouw onderneming navigeren. In samenwerking met Solvay Business School en Quinx.

Real leaders

Real leaders is een uniek traject dat jou uitdaagt om jouw leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Onze focus ligt op het ontwikkelen van authentiek leiderschap, waarbij je je bewust bent van jouw eigen waarden en deze integreert in jouw leiderschapsstijl. Je leert hoe je een inspirerende visie kunt creëren en anderen kunt motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Meer info

MBA Highlights

Wil jouw bedrijf een stevige basis leggen voor succes en ben jij op zoek naar mogelijkheden om jouw managementvaardigheden verder te ontwikkelen? Waag dan de sprong buiten jouw expertisegebied en krijg een diepgaand inzicht in jouw volledige organisatie. Met MBA Highlights krijg je een helikopteroverzicht van jouw gehele onderneming, wat essentieel is om vooruitgang te boeken.

Meer info

Generation Y 

Investeer in jezelf of in de young potentials binnen jouw organisatie. Ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, organisatieontwikkeling en strategie zijn essentieel. Deze next-level opleiding daagt je uit om jezelf kritisch te bevragen en de dynamieken binnen jouw organisatie te analyseren. Investeer dus in jouw groei, leer over persoonlijk leiderschap en creëer zo een sterke organisatie.

Meer info

Een interessante mix van theorie, aangevuld met échte getuigenissen uit de praktijk. Ik grijp nog steeds terug naar de basis die er daar gelegd werd

Anneleen Van Bosch, CEO

Contactpersoon

Jonas De Raeve

Directeur belangenbehartiging