Skip to main content
Map

High level opleidingen

Ga die extra mile!

Ga jij graag dat stapje verder? Wil jij groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak? Ontdek hieronder onze high level opleidingen die jou klaarstomen voor een steeds veranderende maatschappij waarin jijzelf en jouw onderneming navigeren.

Gen Y 

Wil jij ook investeren in jezelf of in de young potentials binnen jouw organisatie? Persoonlijk leiderschap, organisatieontwikkeling en strategie bepalen enorm veel. Met het opleidingstraject Generation Y stel je jezelf en de huidige procedures binnen het bedrijf in vraag. 

Je krijgt de kans om jouw mogelijkheden te verkennen. Doorgaans leren jonge managers en ondernemers veel vanuit de ervaringen. Wanneer ze op termijn effectief doorgroeien, beschikken ze zelden over een stevige houvast bij het leidinggeven. Maar op een dag zullen ze deze stap wel moeten zetten.

Meer info

Samen met Just That gaan we samen met jou op pad om de kracht van communicatie te ervaren van A tot Z. Dit groeitraject focust op jouw persoonlijke groei en doeltreffende communicatie. Leer hoe je jouw invloed en die van anderen kunt vergroten en hoe communicatie het verschil maakt in jouw leven én bedrijfsleven. Dé sleutel naar succes is en blijft communicatie. 

Meer info

Masterclass Solvay

In samenwerking met Solvay Brussels School hebben wij een nieuwe masterclass in leven geroepen. Deze masterclass heeft als doel om jou als ondernemer up-to-date te houden over de evoluties van de markt waarin jij speelt. De dag van vandaag evolueert ons leven zo snel dat het niet altijd mogelijk is om al jouw KPI's erop af te stemmen of tijdig te anticiperen.

Onze experten houden voor jou de markt nauwlettend in het oog en rijken je tijdens deze masterclass de nodige middelen aan zodat jij op tijd jouw koers kunt veranderen en met jouw onderneming mee kunt evolueren met onze maatschappij.

Meer info

MBA Highlights

Wil jij de beste versie van jezelf worden door te leren van de allerbest? Grijp je kans met MBA Highlights en wordt een topmanager, leider of toekomstige 'captain of industry' Dit traject biedt het beste van de bestaande MBA-programma's, met als doel jouw bedrijf te helpen groeien op een duurzame wijze.

Is jouw bedrijf op zoek naar een manier om solide en succesvol te zijn? En wil jij bovendien je managementvaardigheden bijschaven? Durf dan buiten je expertiseveld te kijken en begrijp je volledige organisatie. Dankzij MBA Highlights krijg je de helicopterview van je hele bedrijf die jij nodig hebt om vooruit te kunnen.

Meer info

Real leaders - word jij een impactvolle leider?

Met een uniek en op maat gemaakt leiderschapsprogramma wil Voka - Kamer van Koophandel Limburg bijdragen tot de ontwikkeling van Limburgse bedrijfsleiders. Daarnaast willen we een groep van leiders samenbrengen die elkaar kunnen ondersteunen in hun leiderschapsuitdagingen.

Meer info

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent