Skip to main content
Voka Community -

Internationaal Ondernemen met Voka - KvK Limburg

We brengen internationaal ondernemend Limburg samen tijdens evenementen doorheen het jaar. Sommige keren jaarlijks terug, andere zijn op basis van specifieke noden of kansen op een bepaald moment. Van een conferentie met meer dan 100 deelnemers tot thema-avonden in kleine groep, de focus ligt steeds op hoe je als bedrijf verder kan groeien in het buitenland. Een overzicht vind je onderaan deze pagina. 

Voorlopig vinden alles events nog online plaats.

internationaal

 

Internationale Raad van Advies

Grijp je kans om jouw internationale plannen te pitchen voor een raad van advies. Met hun professionele feedback kan je jouw strategie verder aanscherpen en gaan voor internationaal succes.

Verschillende sessies in 2021: 24 maart, 23 juni, 24 november

>>> Meer info vind je hier

israel

 

Start2Export2: Israël 

Voka - KvK Limburg en Flanders Investment & Trade lanceren een exclusief begeleidingstraject voor exporteurs die hun eerste stappen (vooruit) willen zetten in Israël. Dit land kijkt naar de toekomst en zet daarom in op duurzame sectoren: milieu en hernieuwbare energie, circulaire economie, gezondheid en farma, ICT, voeding, smartcity en infrastructuur.

Start: maart 2021

>>> Ontdek hier het traject

mercurio

 

Mercurio: Go International 2021

Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan is Mercurio Go International de oplossing. Samen met jou werken we een gedetailleerd exportplan uit op maat van jouw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat je ook in het buitenland sterk, wendbaar en competitief blijft. 

Verschillende sessies in 2021: 19 mei, 9 juni, 30 juni, 22 juli,
11 augustus en 1 september

>>> Bekijk het hele programma

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo