Skip to main content
Map

Events

We brengen internationaal ondernemend Limburg samen tijdens evenementen doorheen het jaar. Sommige keren jaarlijks terug, andere zijn op basis van specifieke noden of kansen op een bepaald moment. Van een conferentie met meer dan 100 deelnemers tot thema-avonden in kleine groep, de focus ligt steeds op hoe je als bedrijf verder kan groeien in het buitenland. Een overzicht vind je onderaan deze pagina.

Exportcafé 

Maak kennis met de Limburgse Global Ambassadors en het team internationaal ondernemen van Voka - KvK Limburg en ontdek hoe zij jou kunnen bijstaan in jouw exportverhaal! 

Schrijf je binnenkort in!

World For Smarties 

Jaarlijks strijden Limburgse ondernemingen voor één van de drie Limburgse Exportprijzen (Vokawards) van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. We reiken jaarlijks deze felbegeerde award uit tijdens het event The World for Smarties. Er zijn drie categorieën: ‘Young Export Potentials’, ‘kleine- en middelgrote ondernemingen' en 'grote ondernemingen’. Export blijft een belangrijke motor voor onze economie. Dat bleek nogmaals uit onze Toekomstindicator die zopas verscheen. En net daarom zetten we deze Limburgse ondernemingen in de kijker tijdens een inspirerende avond met interessante sprekers en een gezellig netwerkmoment achteraf. 

Schrijf je binnenkort in!