Skip to main content
 • Limburg
 • Zet jouw internationale prijszetting on point!
Voka Opleiding

Zet jouw internationale prijszetting on point!

Internationaal Ondernemen

Wil je graag meer omzet? Of wil je je winst boosten? Moet je daarvoor je prijs verhogen of net verlagen? Als ondernemer kom je uit bij het klassieke vraagstuk: wat is nu mijn 'juiste prijs' op de thuismarkt en op internationale markten? Je komt dit en zoveel meer te weten tijdens een gratis infosessie en/of vier interactieve en leerrijke sessies.

Gratis infosessieinternationale prijszetting

De media staan er bol van: de prijzen stijgen. Of het nu gaat om energieprijzen, de prijzen van staal en aluminium, van zeecontainers, microchips of halfgeleiders en bouwmaterialen. De markt is vandaag grillig en onvoorspelbaar. Na de Covid-19 pandemie, blokkade van het Suez-kanaal en onvoorspelbare marktomstandigheden, zijn vraag en aanbod niet altijd verenigbaar.

Maar hoe gaat u hier als vooruitstrevende onderneming op een correcte en vooral sluitende manier mee om? Hoe wapent u uw onderneming tegen de onzekerheden op de markt? Kristof Zadora van Monard Law geeft jou de belangrijkste learnings mee tijdens deze gratis infosessie.

Schrijf je gratis in!

Na de infosessie je laten begeleiden doorheen vier sessies? 

In deze opleiding kijk je verder dan je kostenstructuur en ga je aan de slag met het klantperspectief en de internationale prijszetting op de buitenlandse markt. De focus ligt op de waarde die je genereert met je product en hoe je die waarde verdeelt over jezelf én de klant. Je leert wat de klant écht bereid is te betalen en hoe je dat vertaalt in je prijsbeleid.

Niet alleen ligt de focus op prijsonderhandelingen, prijszetting en algemene voorwaarden bij prijsstijgingen en gewijzigde marktomstandigheden. We gaan ook dieper in op de communicatie met je klanten, partners en dealers in tijdens van disruptie. 

Vier sessies met impact!

 • 1 Algemene voorwaarden
 • 2 Prijsonderhandeling
 • 3 Prijszetting
 • 4 Economische disruptie

Van A tot Z op de hoogte

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en cases krijg je een grondig inzicht in de verschillende benaderingen van prijszetting en ontdek je wat voor jou de beste prijsstrategie is. Na deze workshop heb je de tools in handen om in elke situatie de juiste prijs te hanteren. 

Ontdek hieronder hoe de vier sessies van dit traject zijn ingevuld en hoe wij samen met experten jouw kennis bijschaven. 

 • Gratis workshop - 29/6/'22 - Hoe speel jij in op de volatiele marktomstandigheden en hoe vertaalt zich dit in prijszetting (daling/stijging) door Kristof Zadora
 • Sessie 1 - 13/9/'22 - Gewijzigde marktomstandigheden en prijsstijgingen, zijn uw algemene voorwaarden en contracten er tegen bestand?  
 • Sessie 2 - 15/9/'22 - Prijsonderhandeling
 • Sessie 3 - 20/9/'22 - Prijszetting door Peter Forceville
 • Sessie 4 - 22/9/'22 -  Communicatie met je klanten, partners en dealers in tijden van economische disruptie

Trajectformules

Trajectformule 1 - enkel gratis infosessie

Door in te schrijven voor 'trajectformule 1', zal je enkel de gratis infosessie op woensdag 29 juni 2022 volgen en niet de vier interactieve en leerrijke sessies van het traject (opstart = september 2022) 

Trajectformule 2 - gratis infosessie + 4 trajectsessies

Door in te schrijven voor 'trajectformule 2', zal je de gratis infosessie op donderdag 30 juni 2022 volgen alsook de vier interactieve en leerrijke sessies van het traject (opstart = september 2022) 

Ontdek hier wat wij binnen internationaal ondernemen nog voor jou kunnen betekenen. 

internationale prijszetting voka limburg

Contactpersoon

Astrid Van Hirtum

Adviseur internationalisatie

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Circuit Zolder