Skip to main content
inn

Innovatie en risicobeheersing

De huidige economische situatie en verschillende structurele trends maken het voor organisaties uitdagender om innovaties succesvol te realiseren. Een adequate beheersing van potentiële risico’s en onzekerheden wordt aanzien als een belangrijke factor in elk innovatieproces. In deze sessie leert Omar Mohout je risicovrij innoveren in markten met toenemende kloksnelheid en in tijden van extreme onzekerheid. 

Nieuwe ideeën gaan gepaard met risico. Zal mijn innovatieproject een succesverhaal worden? Hoeveel moet ik investeren alvorens mijn doel te bereiken? Welke risico’s komen hierbij kijken? 

Risicobeheersing is een middel om op een proactieve en gestructureerde manier risico’s in kaart te brengen, te evalueren en vervolgens beter te beheersen. Met de juiste aanpak word je meester van risicobeheersing en wordt innovatie een deel van je DNA.

Na deze interactieve sessie heb je voldoende handvaten meegekregen om zelf adequaat de risico’s van je innovaties te beheersen. Bovendien krijg je ook het boek “From idea to product/market fit” om zelf onmiddellijk zelf aan de slag te gaan. 
 

½ dag interactieve sessie 

Na deze sessie heb je voldoende handvaten meegekregen om zelf adequaat de risico’s van je innovaties te beheersen

Omar Mohout, Entrepreneurial Fellow bij Sirris en een voormalige technologieondernemer, is een veel gepubliceerd technologieauteur, C-niveau adviseur van groeibedrijven en Professor Ondernemerschap bij Antwerp Management School en Solvay Business School. Hij is auteur van 'Lean Pricing', 'Het Belgische Startup Landschap', 'Crowdfunding in België', ‘Corporate Venturing’ en de populaire 'Startup Master Class’ serie.

Het volledige aanbod van Voka - KvK Limburg rond innovatie vind je hier

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:


DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Willem Degol

Adviseur internationalisatie & innovatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 255,00 excl. BTW

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

POM
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo