Skip to main content
Map

Het blijft in de familie

Schuif mee aan tafel met een aantal toonaangevende familiebedrijven. Wegens het succes van de voorgaande edities herhaalt het Family Business Center van Voka - Kamer van Koophandel Limburg voor de vierde keer 'Het blijft in de familie'. Dit traject brengt gedurende een jaar de verschillende actieve familieleden van het familiebedrijf bij elkaar in een uniek en intiem kader. 

'Het blijft in de familie' gelooft in de mix van inspiratie, ervaringsuitwisseling, inhoudelijke vorming en topgastronomie! In intieme kring brengt dit traject verschillende ondernemende families samen waarin uitdagingen en next steps op een informele en laagdrempelige manier worden besproken. Waar staat jouw familiebedrijf vandaag? Waar beoogt het naartoe te gaan? En hoe pakken andere (Limburgse) familiebedrijven de verschillende facetten van de bedrijfsvoering aan?

Verschillende familiale experten brengen duiding en omkadering tijdens 10 sessies.

Bij dit traject focussen we op ervaringsuitwisseling, netwerking en leren van mekaar, maar vooral op de échte verhalen achter het bedrijf en de familie. Samen met andere families word je geïnspireerd door het verhaal en de aanpak van enkele vooraanstaande familiebedrijven. Topgastronomie wordt afgewisseld met leerrijke bedrijfsbezoeken.

Programma:

Datum Locatie Spreker Topic van de sessie
15 juni 2023 De Slagmolen Voka - KvK Limburg & Van Havermaet Intake & kennismaking
21 september 2023 Voka - KvK Limburg Prof. dr. Pieter Vandekerkhof (UHasselt - RCEF) Teamwerking binnen het familiebedrijf
19 oktober 2023 Innesto Emile Cras (CRAS)* Verhaal van de familie Cras*
16 november 2023 Tectum Group Rudi Evens & Yves Biesmans Verhaal van de familie Biesmans
14 december 2023 Van Havermaet Jan Maurissen (Van Havermaet) Rollen in het familiebedrijf
18 januari 2024  Klost'r Rik Verbeemen (Pauze) Eigenaarsvisie vs. bedrijfsstrategie
22 februari 2024 Fakkelwinnaar 2023 Fakkelwinnaar 2023 Verhaal van de Fakkelwinnaar
14 maart 2024 Chateau Neercanne Frederik Vandermarliere (J. Cortès Cigars, Jules Destrooper) Verhaal van de familie Vandermarliere
18 april 2024 Voka - KvK Limburg Liesbeth Vandenrijt (Motmans & Partners) & Laura Hoekx (UHasselt) Wat speelt er écht in het familiebedrijf?
16 mei 2024 La Butte aux Bois Voka - KvK Limburg & Van Havermaet Terugblik

*Spreker onder voorbehoud

Ontdek hoe Uitgeverij Clavis dit traject ervaart

Clavis familiefoto

BannerBanner

Contactpersoon

Valerie Vanhelmont

Adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

€3.000 (excl. BTW) per familie

In de deelnameprijs is de deelname van 3 familieleden inbegrepen, verschillende leden van dezelfde familie mogen elkaar afwisselen.

Voorwaarden

Bij annulering van je deelname op minder dan 30 dagen voor aanvang van het traject heeft de opleidingsverstrekker Voka - Kamer van Koophandel Limburg recht op 10% van het totaalbedrag van het traject.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?