Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

HR Talent

Wat moeten we doen om de beste mensen voor onze organisatie aan te trekken? Hoe kunnen we de best mogelijke employee experience creëren? Hoe motiveren we talent als we het eenmaal in de organisatie hebben? Hoe houden we mensen betrokken bij hun ontwikkeling, hun team en de organisatie? Hoe ontwikkel je talent?

Word je als HR-professional dagelijks geconfronteerd met deze vragen? Dan kan het HR-netwerk Talent je helpen met een antwoord op deze vraag door inspiratie op te doen via experts, kennisdeling & ervaringsuitwisseling.

Het HR-netwerk Talent is bedoeld voor alle HR-professionals die betrokken zijn bij instroom, doorstroom & uitstroom van medewerkers.
Collega's HR uit diverse bedrijven en sectoren ontmoeten elkaar tijdens 5 lerende netwerken met kennisdeling en ervaringsuitwisseling als doel. Je krijgt de kans je ideeën af te toetsen met gelijkgestemden en kennis opdoen over belangrijke thema's, trends, technieken en tools.


Mogelijke thema's zijn:
Talentgericht leiderschap, onboarding, opleiding, feedback geven & krijgen, interne coaching, employer branding, groeimindset, en nog veel meer!

Wat haal je uit dit lerend netwerk?

  • Kennis en ervaring uitwisselen met gelijkgestemde
  • Een programma op maat van deelnemers
  • Eigen kennis en expertise optimaliseren
  • Actief bouwen aan je netwerk
  • Oplossingen uit de praktijk vinden voor jouw probleem
Stuurgroep

De groep van secretaris Benthe Cloosen heeft als voorzitter Inge Rooyakkers. De stuurgroepleden zijn Michelle Vriens en Lorena Civita.

De groep van secretaris Mohamed Abidar heeft als voorzitter Inge Thoonen. De stuurgroepleden zijn Inge Strauven en Maria Van Damme.

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €700,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tem juni met Dag van HR inbegrepen.

Schrijf je hier in

Wie kan deelnemen?

HR Business Partners, HR-assistenten, Talent Managers, en HR-medewerkers uit kleine, middelgrote en grote ondernemingen uit regio Limburg.

Schrijf je hier in!

Contactpersonen

Mohamed Abidar

Adviseur arbeidsmarkt

Benthe Cloosen

Adviseur arbeidsmarkt