Skip to main content
EO

Groeien door overname

LAB: Een succesvolle strategische overname

Ondernemers die met hun zaak gericht zijn op groei kunnen dit organisch of vanuit een overnamestrategie verwezenlijken. Deze laatste mogelijkheid biedt kansen indien men op zoek is naar een verruiming van het marktaandeel, geschikte medewerkers, hogere marges of sterkere aanwezigheid in het buitenland. Indien ze juist wordt aangepakt en indien men zich bewust is van de belangrijkste valkuilen en best practices, kan het een waardevolle piste vormen in het verder uitbouwen van uw organisatie.

Sessie 1: Organisch groeien versus groeien door overname: van theorie naar praktijk

Sessie 2: Fiscale en juridische behandeling bij fusies en overnames

Sessie 3: Praktijkgetuigenis

Eigenaars-Ondernemers en hun familiale opvolgers

Geen voorkennis vereist

Vincent Molly is professor Strategie, Ondernemerschap en Familiebedrijven aan AMS en KU Leuven. Hij behaalde zijn PhD in Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Hij geeft reeds meer dan 15 jaar opledingen rond financieel management, ondernemerschap en strategisch management. Hij is tevens mede-oprichter van Familymind.

KMO-portefeuille

Tussenkomst via KMO-portefeuille mogelijk. Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Carolien Houbrechts

Adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 700,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 1050,00 excl. BTW 

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

POM
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo