Skip to main content

Wat

Het netwerk Future Leaders biedt een forum aan jonge, ambitieuze managers, kaderleden en toekomstige bedrijfsleiders waar ze terecht kunnen met hun vragen omtrent algemeen management. Doelstelling is via continue interactie aan kennisverbreding en ervaringsuitwisseling te doen. Thema's die aan bod kunnen komen, hebben betrekking op bedrijfsvoering, management, ondernemerschap, …. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Dit is netwerken met de nodige diepgang in een vertrouwelijke, ontspannen sfeer.

Sem Franssen - Q-Jobs
Agenda 2021-2022
Datum Locatie Uur Thema
Dinsdag 05/10/2021 Itzu  19u00 Goede Dirkx - groeimindset met tools
Donderdag 09/12/2021 Voka - KvK Limburg  18u30 Rondetafelgesprek persoonlijke groei 
Woensdag 09/02/2022 Voka Theater, Hasselt 09u00 Gastspreker Marnick Vandebroek: Persoonlijke groei
Dinsdag 19/04/2022 Futech 18u30 Gastspreker Ismaël-Ben-Al-Lal: Work-life-balance 
Woensdag 15/06/2022 TBC 18u30 Fun activiteit
      Netwerkreis 

Wie

Het bedrijf waar je werkzaam bent, dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en stelt minimum 5 werknemers te werk. Leden van het netwerk zijn toekomstige bedrijfsleiders, managers en kaderleden jonger dan 40 jaar, op zoek naar een general management helicopterview en met de nodige ambitie en potentieel om door te groeien. Potentiële leden dienen zich kandidaat te stellen, de kandidaturen worden door de stuurgroep geëvalueerd.

Lidmaatschap van het netwerk Future Leaders is persoonlijk.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Sem Franssen (Q-Jobs). De stuurgroep bestaat verder uit Tom Janssen (Itzu Select), Luca Bruno (Group Bruno) en Fabienne Vanwynsberghe (Pharma Force)

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 555,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg