Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Future Leaders

Wat

Het netwerk Future Leaders biedt een forum aan jonge, ambitieuze managers, kaderleden en toekomstige bedrijfsleiders waar ze terecht kunnen met hun vragen omtrent algemeen management. Doelstelling is via continue interactie aan kennisverbreding en ervaringsuitwisseling te doen. Thema's die aan bod kunnen komen, hebben betrekking op bedrijfsvoering, management, ondernemerschap, …. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Dit is netwerken met de nodige diepgang in een vertrouwelijke, ontspannen sfeer.

Annemie Peeters - KPMG
Agenda 2020-2021
Datum Locatie Uur Thema
Woensdag 28/10/2020 PXL - Congress, Hasselt 08u30 Innovation Game strategie
Dinsdag 01/12/2020 Q-Jobs, Genk 19u00 Ronde tafel gesprek Innovation Game
Donderdag 11/02/2021 Voka Theater, Hasselt 19u00 Strategie door Stefan Vanderick
Woensdag 24/03/2021 Voka – KvK Limburg, Hasselt 19u00 Implementatie Strategie 
Dinsdag 15/06/2020 TBC 19u00 Fun activiteit

Wie

Het bedrijf waar je werkzaam bent, dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en stelt minimum 5 werknemers te werk. Leden van het netwerk zijn toekomstige bedrijfsleiders, managers en kaderleden jonger dan 40 jaar, op zoek naar een general management helicopterview en met de nodige ambitie en potentieel om door te groeien. Potentiële leden dienen zich kandidaat te stellen, de kandidaturen worden door de stuurgroep geëvalueerd.

Lidmaatschap van het netwerk Future Leaders is persoonlijk.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Annemie Peeters (KPMG). De stuurgroep bestaat verder uit Sem Franssen (Q-Jobs), Tom Janssen (Itzu Select), Luca Bruno (Group Bruno) en Fabienne Vanwynsberghe (The Value Chain)

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 550,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

 

2

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo