Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Future Leaders

Wat

Het netwerk Future Leaders biedt een forum aan jonge, ambitieuze managers, kaderleden en toekomstige bedrijfsleiders waar ze terecht kunnen met hun vragen omtrent algemeen management. Doelstelling is via continue interactie aan kennisverbreding en ervaringsuitwisseling te doen. Thema's die aan bod kunnen komen, hebben betrekking op bedrijfsvoering, management, ondernemerschap, …. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

  • Sessie 1: Woensdag 09/10/2019: Ervaringsuitwisseling met Frank Zwerts.
  • Sessie 2: Woensdag 04/12/2019: Strength Base Leaderschip met Wim Croonen
  • Sessie 3: Woensdag 12/02/2020: Panelgesprek loononderhandelingen
  • Sessie 4: Woensdag 18/03/2020: Groepsgesprekken loononderhandelingen
  • Sessie 5: Woensdag 17/06/2020: Brouwerij Wilderen achter de schermen

Wie

Het bedrijf waar je werkzaam bent, dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en stelt minimum 5 werknemers te werk. Leden van het netwerk zijn toekomstige bedrijfsleiders, managers en kaderleden jonger dan 40 jaar, op zoek naar een general management helicopterview en met de nodige ambitie en potentieel om door te groeien. Potentiële leden dienen zich kandidaat te stellen, de kandidaturen worden door de stuurgroep geëvalueerd.

Lidmaatschap van het netwerk Future Leaders is persoonlijk.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Annemie Peeters (KPMG). De stuurgroep bestaat verder uit Sem Franssen (Q-Jobs) en Tom Deckers (Kolmont woonprojecten) en Tom Janssen (Itzu Select)

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 499,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

 

2

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo