Skip to main content
Map
  • Limburg
  • Financiële planning: een must voor elke ondernemer

Financiële planning: een must voor elke ondernemer

Infosessie: Krijg grip op je financiële situatie en start het proces van een financieel plan. Hoeveel geld heb je nodig voor de rest van je leven?

Als ondernemer werk je vooral in en aan je bedrijf. Veel minder ondernemers slagen erin om het bedrijf ook voor hen te laten werken. Het proces van een goed (persoonlijk) financieel plan is interessant. Want welke financiële middelen zijn ter beschikking en hoe kunnen die voor jou nuttig zijn?

Financial planning gaat onder andere over genoeg middelen te hebben om het leven te leiden dat jij wilt leiden op basis van jouw unieke waarden en doelstellingen.

In deze interactieve sessie tonen wij stap voor stap hoe je begint aan je eigen financieel plan om zo jouw concrete doelstellingen te realiseren teneinde hiermee jouw financiële welzijn te verbeteren!

Programma
  • Dare to dream: over dromen en concrete doelstellingen
  • Financial planning: What’s in a name?
  • Het opvangen van financiële schokken.
  • Leer het proces kennen om een goed financieel plan op te stellen

Na dit seminarie zal je in staat zijn om je eigen vermogen in kaart te brengen. Je bent bewuster en zal omtrent de noodzaak van een goed financieel plan. Vaar zorgeloos je toekomst in.

Doelgroep

Eigenaars-Ondernemers en hun familiale opvolgers

Docent

Michelle Bovy, Founding Partner B-Sure

Vanuit hun ankerplaats bij de Hasseltse kanaalkom loodst B-Sure jonge zelfstandigen, ambitieuze ondernemers, vrije beroepers en professionele sporters met vermogensplanning op maat naar een onbezorgde financiële toekomst.

-BIBF-erkenningsnummer: 101174

KMO-portefeuille

Tussenkomst via KMO-portefeuille mogelijk. Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

Logo EO     KMO-portefeuille     Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Carolien Houbrechts

Adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 120,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 150,00 excl. BTW 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?