Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Financieel beheer

r51 Financieel beheer

Wat

Het netwerk Financieel beheer is een professioneel netwerk dat extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde biedt voor elke financieel verantwoordelijke.  Het vormt een belangrijke kern van expertise en kennis op het vlak van het hele financiële gebeuren. U blijft steeds op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied in ruime zin. Centraal staat de uitwisseling van ervaring en kennis.

De agenda van werkingsjaar 2018-2019 met boeiende onderwerpen en topsprekers:

  • 25/10/18 Update sociale wetgeving door Geert Vermeir van SD Worx met oa. Taxshift 2019, Wet aanvullende pensioenen, Parlementaire flexibiliteitsdeal, Federale jobsdeal, Mobiliteit.
  • 29/11/18 The War for Financial Talent, Nathalie Claes van Robert Half
  • 28/02/19 Update fiscaliteit, Eric Warson en Patricia Stas van KPMG
  • 28/03/2019: Juridische, fiscale en boekhoudkundige aspecten van de nieuwe vennootschapswetgeving, Frank Cleeren van K law
  • 25/04/19 CFO of the year, Birgit Conix
  • 23/05/19 Bedrijfsbezoek Nitto

Wie

Het lidmaatschap van het netwerk Financieel beheer is persoonlijk. De deelnemers dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Dit bedrijf telt minimum 50 werknemers. De leden van het netwerk zijn zelf financieel verantwoordelijke of gelijkwaardig. Ondernemingen welke bancaire, accountancy of revisoraatsdiensten aanbieden aan hun klanten komen niet in aanmerking voor dit netwerk.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk Financieel beheer is Donald Lemmens (Pittsburgh Corning Europe). Verder wordt dit netwerk aangestuurd door Johan Claus (Jaga), Ingrid Jansen (Mediahuis), Ria Beckers (Belisol), David Chairez (Pubmarket), Koen Batsleer (Officenter), Wilfried Nelissen (Nefico), Dominique Robben (Kumpen) en Raf Vansweevelt (Bofrost).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 296,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Contact

Secretaris van het netwerk Financieel beheer is Lieve Tans:
E-mail: lieve.tans@voka.be
Tel.: 011 56 02 85

2

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Markedeer
Trixxo