Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Facility Management

Wat

Het is overduidelijk dat het beroep van facility manager permanent evolueert en dat die evolutie zich zal voortzetten zolang nieuwe trends opduiken. Hoe kunnen facility managers omgaan met die rolverschuiving, dat toenemend aantal verantwoordelijkheden en de technologische vooruitgang? Up-to-date kennis wordt alsmaar crucialer. Enkel facility managers die permanent hun kennis bijspijkeren, kunnen hun interne klanten uitstekende diensten aanreiken.

Om die reden heeft Voka – Kamer van Koophandel Limburg het netwerk Facility Management opgericht. Dit netwerk is een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt op het gebied van facility management. Het vormt een belangrijke Limburgse kern aan expertise, kennis en ervaringsuitwisseling. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en de stuurgroep en spelen in op actuele evoluties en tendensen. De bijeenkomsten staan in het teken om de knowhow van facility management aan te scherpen. Daarnaast wordt er ook plaats gemaakt voor bedrijfsbezoeken om de feeling met het onderwerp te vergroten.

Datum Locatie Uur Thema
Dinsdag 15/10/2019 EnergyVille 1, Genk 18u00 - 21u00 Duurzame energie
Dinsdag 3/12/2019 Voka – KvK Limburg, Hasselt 18u30 - 22u00 Interactieve kennisdeling - Workshop 
Donderdag 6/02/2020 Hogeschool PXL, Hasselt 19u00 - 22u00 Hoe wordt Augmented Reality gebruikt in TETRA projecten?
Donderdag 28/05/2020 Online meeting    

Wie

Lidmaatschap van het netwerk Facility Management is persoonlijk. Het bedrijf waar u werkzaam voor bent is lid van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Als lid van het netwerk draagt u zelf de verantwoordelijkheid voor het facilitaire gebeuren in uw onderneming. Om die reden worden volgende profielen toegelaten: facility managers, property managers, consultants in facility management, … .

Lidmaatschap van het netwerk Facility Management is persoonlijk.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk Facility Management is Kristof Schrijvers (Procos group). De stuurgroep bestaat uit Stijn Ceulen (EDF Luminus), Jos Duchamps (Procos Group), Frank Roosen (Carglass) en Bianca Sanza (Wit-Gele Kruis Limburg).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €296,00 (excl. btw), dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

2

Contactpersoon

Jessica Bortels

Projectmedewerker backoffice

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo