Skip to main content
Voka Community -

Netwerken Limburg

Wat

Het is overduidelijk dat het beroep van facility manager permanent evolueert en dat die evolutie zich zal voortzetten zolang nieuwe trends opduiken. Hoe kunnen facility managers omgaan met die rolverschuiving, dat toenemend aantal verantwoordelijkheden en de technologische vooruitgang? Up-to-date kennis wordt alsmaar crucialer. Enkel facility managers die permanent hun kennis bijspijkeren, kunnen hun interne klanten uitstekende diensten aanreiken.

Om die reden heeft Voka – Kamer van Koophandel Limburg het netwerk Facility Management opgericht. Dit netwerk is een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt op het gebied van facility management. Het vormt een belangrijke Limburgse kern aan expertise, kennis en ervaringsuitwisseling. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en de stuurgroep en spelen in op actuele evoluties en tendensen. De bijeenkomsten staan in het teken om de knowhow van facility management aan te scherpen. Daarnaast wordt er ook plaats gemaakt voor bedrijfsbezoeken om de feeling met het onderwerp te vergroten.

Agenda 2020-2021
Datum Locatie Uur Thema
Dinsdag
13/10/2020 
Voka - KvK Limburg, Hasselt 08u00 - 10u00 Welcome back - Geannuleerd wegens Covid-19
Donderdag
03/12/2020
Online  16u00 - 18u00 Encon - Duurzame oplossingen op basis van duurzaamheidscertificatie
Dinsdag
02/02/2021
Online 16u00 - 18u00

Netwerkopportuniteiten voor 2021 - een inspiratiesessie

Donderdag
22/04/2021
Online 16u00 - 18u00 

Smart buildings & Smart@Work

Dinsdag
08/06/2021

Hybride 18u00 - 22u00 

'Klaar voor energietransitie?' & 'Hygiëne van HVAC-installaties en Air Quality Management'

Begin aug Fysiek  18u00 - 22u00 Slotsessie 

Wie

Lidmaatschap van het netwerk Facility Management is persoonlijk. Het bedrijf waar u werkzaam voor bent is lid van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Als lid van het netwerk draagt u zelf de verantwoordelijkheid voor het facilitaire gebeuren in uw onderneming. Om die reden worden volgende profielen toegelaten: facility managers, property managers, consultants in facility management, … .

Lidmaatschap van het netwerk Facility Management is persoonlijk.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk Facility Management is Kristof Schrijvers (Procos group). De stuurgroep bestaat uit Stijn Ceulen (EDF Luminus), Frank Roosen (Carglass) en Bianca Sanza (Wit-Gele Kruis Limburg).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €335,00 (excl. btw), dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

2

Contactpersoon

Jessica Bortels

Projectmedewerker backoffice

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo