Skip to main content
Map

World For Smarties

Wat kan je verwachten? 

Jaarlijks strijden Limburgse ondernemingen voor één van de drie Limburgse Exportprijzen (Vokawards) van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. We reiken jaarlijks deze felbegeerde award uit tijdens het event The World for Smarties. Er zijn drie categorieën: ‘born globals’, ‘kleine ondernemingen’ en ‘middelgrote en grote ondernemingen’. Export blijft een belangrijke motor voor onze economie. Dat bleek nogmaals uit onze Toekomstindicator die zopas verscheen. En net daarom zetten we deze Limburgse ondernemingen in de kijker tijdens een inspirerende avond met interessante sprekers en een gezellig netwerkmoment achteraf. 

Voor wie? 

Elke Limburgse ondernemer die geïnteresseerd is in alles wat draait rond export is welkom tijdens dit inspirerend event.

Programma 

Meer info volgt later, hou onze website en social media kanalen in de gaten!
Volg ons op: LinkedIn - Facebook - Instagram - Twitter 

Maak kans op de Limburgse exportprijs

Op 6 oktober 2022 reiken we de Vokawards Export award uit om exporterende bedrijven te belonen voor hun inspanningen op vlak van internationale handel. Sleep jij dit jaar deze gerenommeerde Vokaward in de wacht? Dien dan voor 5 september 2022 jouw dossier online in.

Dien hier jouw dossier in!

Vragen? Neem contact op met Christine Thonnon.

Vokawards 'Limburgse exportprijs'

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar. We reiken ook dit jaar de felbegeerde Vokaward 'Limburgse exportprijs' uit aan de onderneming die er met kop en schouders bovenuit schiet op vlak van export gedurende het afgelopen jaar.

Meer info
 

Vokawards 'Limburgse exportprijs'

Herbeleef hier de vorige editie

Herbeleef hier de vorige editie

Met dank aan onze partners

Voka-KvK Limburg, partners exportprijs 2022

   

Contactpersonen

Cathérine Dreesen

Directeur internationalisatie & innovatie

Christine Thonnon

Adviseur internationalisatie