Skip to main content

Toppolitici ontmoeten ondernemers

toppolitici ontmoeten ondernemers - george louis bouchez

 

Georges-Louis Bouchez 

Georges-Louis Bouchez een Belgisch politicus en huidige voorzitter van de MR. Alles begon toen hij 20 jaar was. Zijn politiek avontuur startte op het moment waarop hij voor de eerste keer kandidaat was op de gemeentelijke kieslijst in Bergen. Niets wees er op dit moment op dat hij ooit voorzitter van de MR zou worden. Hij groeide op in een bescheiden omgeving, ver van de politiek.

toppolitici ontmoeten ondernemers - george louis bouchezZijn parcours is er een van hard werken, van een tomeloos engagement. Hij wil dat het principe van ‘loon naar werken’ centraal komt te staan in zijn beleid, in het beheer van de partij en in zijn samenlevingsproject. Hij vindt het een ongelofelijke eer om niet alleen de jongste voorzitter van de Franstalige liberale partij te zijn, maar ook om de eerste voorzitter uit Bergen te zijn. Hij wil de voorzitter van alle Franstalige liberalen zijn, van alle leden, militanten en sympathisanten en van al wie onze waarden deelt.
 

Ontmoet de voorzitter van de MR

Voka - KvK Limburg nodigt je graag uit om Georges-Louis Bouchez te ontmoeten tijdens een interactieve ontmoeting en dit op dinsdag 28 juni. Tijdens deze exclusieve en inspirerende avond wordt er voor elke aanwezige een driegangendiner voorzien.  

Naast de interactieve sessie kan je persoonlijk in gesprek gaan met de voorzitter van de MR. Indien je op voorhand al vragen hebt, kan je die steeds via mail voor de start van het event bezorgen. 

Voor wie? 

Elke ondernemer die meer wil te weten komen over het beleid ‘loon naar werken’ dat centraal staat voor Georges-Louis Bouchez en uitdraagt binnen en buiten zijn partij. 

Programma

19u00: Onthaal met aperitief
19u15: Welkomstwoord door Johann Leten, gedelegeerd bestuurder Voka – KvK Limburg
19u20: Voorgerecht
19u30: Toespraak van MR-voorzitter George-Louis Bouchez
20u15: Hoofdgerecht
20u45: Vragenronde
21u00: Dessert
21u15: Conclusie en dankwoord door Karin Van De Velde, voorzitter Voka – KvK Limburg
21u30: Napraten in de Trixxo-Lounge

Inschrijven voor dit event? 

Wil je deze top editie niet missen? Dan zien wij jou graag terug op dinsdag 28 juni 2022! 

Schrijf je hier in

Herbeleef hier de vorige editie met Thomas Dermine

Herbeleef hier de vorige editie met Thomas Dermine

Met dank aan onze partners

logo's toppol thomas dermine staassecretaris voka limburg

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events