Skip to main content
Map

Jong Voka Gen Z award

Wat kan jij verwachten?

Jong Voka Awards belichten jong ondernemerschap in Limburg. Drie inspirerende prijzen, een horde aan jonge ondernemers én een spetterende avondshow. Dat zijn de ingrediënten voor de allereerste Jong Voka Awards op dinsdag 16 mei. Met dit evenement wil Jong Voka Limburg jeugdig ondernemerschap in de provincie in de schijnwerpers plaatsen.

De awards die zullen worden uitgereikt zijn de ‘Mijlpaal’, ‘Straf Ondernemerschap’ & ‘Gen Z Award’. Na een dynamische uitreikingsshow is er de mogelijkheid om ongedwongen na te babbelen, te netwerken of samen met de winnaars de dansvloer onveilig te maken. Schrijf je snel in !

Voor wie?

Studenten van de Hogeschool PXL en UHasselt en andere Limburgse ondernemers die aanwezig willen zijn tijdens de uitreiking van dit unieke event. 

Programma

Ontdek hier het programma

Inschrijven voor dit event? 

Wil jij erbij zijn op dinsdag 16 mei 2023? Ontdek er alles over via onderstaande button. 

Meer info

Vokawards 'Jong Voka Gen Z award'

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar.  Ook dit jaar reiken we de Vokaward 'Jong Voka Gen Z award'

Vokawards? Kom er alles over te weten

Vokawards 'Jong Voka Gen Z award'

Herbeleef de vorige editie

Herbeleef de vorige editie

  jong voka gen z awards

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg