Skip to main content

Jong Voka Gen Z award

Wat kan jij verwachten?

Tijdens deze inspirerende businesswedstrijd van Jong Voka Limburg maken studenten van Hogeschool PXL en UHasselt kans op een exclusieve en inspirerende reis. Geen businesswedstrijd zoals de Jong Voka Gen Z Award. Zit jij met een leuk idee om te ondernemen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de Jong Voka Gen Z Award 2022 en maak kans op één van onze 6 prijzen. Met jouw businessidee kan je namelijk winnen in vijf verschillende categorieën.

Daarnaast maak je ook nog kans op een exclusieve reis, er zijn twee plaatsen gereserveerd op de tech missie van Voka – Kamer van Koophandel Limburg voor het ultiem winnende team ! Ben je bij de 10 laatste laureaten? Dan win je sowieso al een jaar gratis lidmaatschap bij Jong Voka Limburg om je professioneel netwerk al vorm te geven. Geen reden meer om niet deel te nemen !

Voor wie?

Studenten van de Hogeschool PXL en UHasselt en andere Limburgse ondernemers die aanwezig willen zijn tijdens de uitreiking van dit unieke event. 

Programma

Meer info volgt later, hou onze website en social media kanalen in de gaten!
Volg ons op: LinkedIn - Facebook - Instagram - Twitter 

Inschrijven voor dit event? 

Dit jaar vond een succesvolle editie van de Gen Z award plaats in mei. Ben je er de volgende keer ook bij? Houd dan zeker onze pagina in de gaten.

Vokawards 'Jong Voka Gen Z award'

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar.  Ook dit jaar reiken we de Vokaward 'Jong Voka Gen Z award'

Vokawards? Kom er alles over te weten

Vokawards 'Jong Voka Gen Z award'

Herbeleef de vorige editie

Herbeleef de vorige editie

Met dank aan onze partners

  jong voka gen z

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg