Skip to main content
Map

Family Business Happening 2023

De Family Business Happening, het grootste Limburgse netwerkevent voor familiale ondernemers, verwelkomt jou op 10 mei 2023 bij Hegge nv in Hamont-Achel. Ook dit jaar reiken we de Vokaward 'De Fakkel' uit aan het meest verdienstelijke Limburgse familiebedrijf. De prijs is een belangrijke erkenning voor familiale ondernemingen met een uitzonderlijke staat van dienst. Ben jij ook benieuwd naar wie de Vokaward 'De Fakkel' in de wacht sleept? Ontdek het samen met ons tijdens de Family Business Happening.

Banner FBH

Familiebedrijf in de kijker

De drie sterke bedrijven die genomineerd zijn hebben minstens twee generatiewissels doorlopen. Daarnaast speelt de familie een actieve rol in het bedrijf en heeft het de meerderheid van de aandelen in handen. Familiebedrijven krijgen door de jaren heen met tal van uitdagingen te maken, maar tonen dag in dag uit veel daadkracht en doorzettingsvermogen. En nét daarom zetten wij hen met plezier in de schijnwerper tijdens ons jaarlijks event 'Family Business Happening'.

Eind deze maand maken wij de genomineerden bekend. Stay tuned! 

Keynote door Lise Conix en Wouter Torfs

wouter torfs en lise conix

 

Sinds het begin van dit jaar is Lise Conix CEO van Schoenen Torfs. Ze nam het stokje over van haar nonkel Wouter Torfs, die na 33 jaar aan het roer met pensioen ging. Ze kreeg de moeilijke taak het familiebedrijf overeind te houden tussen het internationale geweld. Groeien is niet makkelijk, bleek de voorbije jaren.

Dat Lise grote schoenen te vullen heeft, is wel duidelijk: toen de jonge Wouter Torfs in 1989 CEO werd van Schoenen Torfs, had het bedrijf 25 winkels en 10 miljoen euro omzet. Nu zijn er 77 winkels en is er 15 keer meer omzet. Daarnaast was Torfs maar liefst 11 keer werkgever van het jaar in België.

Zelf werkt Lise 10 jaar voor Schoenen Torfs. "Toen ik hier begon, was dat niet met de bedoeling om CEO te worden. Maar toen de kans zich aandiende, heb ik die uiteraard met beide handen gegrepen", zei ze in dit artikel.

Hoe heeft Wouter Torfs de fakkel doorgegeven? Wat is er allemaal aan vooraf gegaan? En hoe heeft zijn nicht zich voorbereid op haar nieuwe functie? Dat interessante verhaal brengen ze tijdens de Family Business Happening. 

Praktische informatie

Programma

18 uur: Ontvangst

18u30: Welkomstwoord

18u40: Keynote-spreker: Lise Conix en Wouter Torfs

19u25: Unieke kijk achter de schermen bij Hegge

20 uur: Paneldebat genomineerden De Fakkel

20u30: Uitreiking De Fakkel

20u35: Slotwoord Karin Van De Velde
(Voorzitter Voka - KvK Limburg)

20u40: Netwerkreceptie

22 uur: Einde

Waar en wanneer?

10 mei 2023 van 18u00  tot 22u00, bij Hegge nv te Hamont-Achel

Doelgroep

Dit event is gericht op familiale ondernemers en hun opvolgers.

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden

Vokawards 'De Fakkel'

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar.  Al het 7de jaar op rij zetten wij het familiebedrijf met een uitzonderlijke staat van dienst in de kijker met het uitreiken van de Vokaward ‘De Fakkel’

Vokawards? Kom er alles over te weten

Vokawards 'De Fakkel'

Met dank aan onze partners

.Met dank aan onze partners

Contactpersoon

Laura Put

Projectmedewerker eigenaar-ondernemers

Adres

Hegge nv
Bosstraat 131
3930 Hamont-Achel

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden.

Gelieve wel op voorhand in te schrijven!

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voor wie? Voor alle Limburgse familiale ondernemers en hun opvolgers