Skip to main content
Map

Chambers Trophy

Wat kan je verwachten? 

Waag jij jouw kans voor een avond vol olympische uitdagingen? Dit jaar bewandelt Chambers Trophy the road to the Olympic Games en daag je maar liefst 120 teams uit om te strijden voor het Olympisch goud! Net als ondernemen, draait het bij topsport om teamwork, doorzettingsvermogen en vertrouwen. Dus smeer je kuiten maar in en ga voor de onsterfelijke roem van de overwinning. Ga jij voor de ultieme glorie? Grijp jouw kans op vrijdag 22 september in de Trixxo Arena. Let the games begin. 

Voor wie?

Ben jij de nieuwe Nina Derwael die geen enkele (turn)uitdaging uit de weg gaat? Of schiet jij net als Dancing Dimi keer op keer in de roos? Of je nu actief deelneemt of vanaf de zijlijn aanmoedigt, iedereen is een schakel in de ketting van olympisch succes. 

Programma

Voka – Kamer van Koophandel Limburg geeft het startschot op vrijdag 22 september. Wil jij dan ook uit de startblokken schieten? Hou dan zeker je mailbox en onze social media kanalen in de gaten voor updates!

Inschrijven voor dit event? 

De editie in 2023 vindt plaats op vrijdag 22 september 2023. Wil jij dit niet missen? Registreer jouw team via onderstaande button en strijd voor het olympisch goud!

Klik hier

Herbeleef onze vorige editie hier

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events