Skip to main content
Map

Chambers Trophy

chambers trophy voka kamer van koophandel limburg

Wat kan je verwachten? 

Waag jij jouw kans voor een avond vol olympische uitdagingen? Dit jaar bewandelt Chambers Trophy the road to the Olympic Games en daag je maar liefst 120 teams uit om te strijden voor het Olympisch goud! Net als ondernemen, draait het bij topsport om teamwork, doorzettingsvermogen en vertrouwen. Dus smeer je kuiten maar in en ga voor de onsterfelijke roem van de overwinning. Ga jij voor de ultieme glorie? Grijp jouw kans op vrijdag 22 september in Hangar 58 te Genk. Let the games begin. 

Voor wie?

Ben jij de nieuwe Nina Derwael die geen enkele (turn)uitdaging uit de weg gaat? Of schiet jij net als Dancing Dimi keer op keer in de roos? Of je nu actief deelneemt of vanaf de zijlijn aanmoedigt, iedereen is een schakel in de ketting van olympisch succes. 

Programma

Voka – Kamer van Koophandel Limburg geeft het startschot op vrijdag 22 september. Wil jij dan ook uit de startblokken schieten? Hou dan zeker je mailbox en onze social media kanalen in de gaten voor updates!

De editie in 2023 vindt plaats op vrijdag 22 september 2023. Wil jij dit niet missen? Registreer jouw team via onderstaande button en strijd voor het olympisch goud!

Meer info of inschrijven? Klik hier

Herbeleef de vorige editie

Contactpersoon

Senne Timmermans

Coördinator events