Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Netwerking

Onder de Sterren - jaarvergadering

“Succes is niet definitief, mislukken is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt.” Ook dit jaar bundelen we de Limburgse ondernemerskrachten om zo samen te ondernemen en te groeien. Op donderdag 6 juni 2024 nodigen we jou uit om deze beloftes te verzilveren op ‘Onder de Sterren’. De jaarvergadering van Voka – KvK Limburg, een exclusieve awardshow met als apotheose de uitreiking van de 30e Ondernemersprijs Herman Dessers!

Save the date

Noteer 6 juni alvast in je agenda! Inschrijven kan vanaf 23 april 2024.

Wat mag je verwachten?

Naast de huldiging van de Vokawards winnaars van '23-'24 en de uitreiking van de 30ste Ondernemersprijs Herman Dessers, kijken we ook terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en blikken we vooruit op wat er nog komen gaat. Het belooft een boeiende en inspirerende netwerkavond te worden waar we onze krachten bundelen om het ondernemersklimaat in Limburg verder te versterken, te verbinden en te verdedigen.  

Het programma volgt binnenkort!

Contactpersoon

Senne Timmermans

Coördinator events

Adres

Trixxo Arena
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Wanneer

Voorwaarden

Kan je zelf last-minute niet meer aanwezig zijn? Dan kan je steeds iemand anders afvaardigen die jouw plaats inneemt. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.