Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Rapportering in één oogopslag

Een eenvoudig maar duidelijk rapport geeft een klare kijk op je zaak. Het is voor elke ondernemer belangrijk om onderbouwde beslissingen te nemen en tijdig te kunnen bijsturen. 

In functie van de noden van jouw bedrijf gaat het traject Rapportering in één oogopslag in vier sessies op zoek naar de meest efficiënte manier om te rapporteren voor jouw bedrijf, en dat op basis van jouw noden, KPI's, kerncijfers, ...

  • Rapportering, hoe begin je eraan?
  • Ga aan de slag met je boekhoudrekeningen
  • Maak zelf een rapport
  • Leer de juiste analyses maken

Ga concreet aan de slag met je cijfers

LAB Dashboarding

Ontdek de kracht van data tijdens het LAB Dashboarding. Dit traject nodigt deelnemers uit om concreet na te denken over welke data-gedreven inzichten en KPI's relevant zijn voor hun specifieke bedrijfscontext. Door middel van praktische tools en begeleiding willen we ondernemers laten kennismaken met de meerwaarde van een dashboard die niet alleen de prestaties van hun bedrijf visualiseert, maar ook strategische inzichten biedt voor groei en optimalisatie.

Ga concreet aan de slag met je cijfers

Vermogensplanning

Stap als succesvolle eigenaar-ondernemer zelf in de wereld van financiële planning en ontdek de sleutel tot een welvarende toekomst. Ben jij klaar om jouw financiële toekomst naar een hoger niveau te tillen? 

Tijdens het LAB Vermogensplanning krijg je toegang tot de geheimen van ervaren financiële experts die jarenlange kennis en expertise met jou zullen delen. Leer de kunst van het opstellen van een strategisch financieel plan, ontdek slimme investeringsmogelijkheden, en leer essentiële vaardigheden om jouw financiële doelen te bereiken. 

Klik hier voor meer informatie

Contactpersonen

Julie Oris

Adviseur eigenaar-ondernemers

Valerie Vanhelmont

Adviseur eigenaars-ondernemers