Skip to main content
Map

Financieel groeiplan

Nood aan een concreet actieplan om jouw groeiplannen te realiseren? Maak kennis met dit LAB, vertrek vanuit een sterk financieel plan en zet de volgende stappen met jouw onderneming.

Tijdens het traject financieel groeiplan krijg je diepgaand inzicht in: 

  • De cijfers van jouw onderneming
  • De diverse groeimogelijkheden
  • De concurrentiepositie van jouw onderneming

Lees hier meer of schrijf je in

Rapportering in één oogopslag

Een eenvoudig maar duidelijk rapport geeft een klare kijk op je zaak. Het is voor elke ondernemer belangrijk om onderbouwde beslissingen te nemen en tijdig te kunnen bijsturen. 

In functie van de noden van jouw bedrijf gaat het traject Rapportering in één oogopslag in vier sessies op zoek naar de meest efficiënte manier om te rapporteren voor jouw bedrijf, en dat op basis van jouw noden, KPI's, kerncijfers, ...

  • Rapportering, hoe begin je eraan?
  • Ga aan de slag met je boekhoudrekeningen
  • Maak zelf een rapport
  • Leer de juiste analyses maken

Ga concreet aan de slag met je cijfers

Vermogensplanning

Stap als succesvolle eigenaar-ondernemer zelf in de wereld van financiële planning en ontdek de sleutel tot een welvarende toekomst. Ben jij klaar om jouw financiële toekomst naar een hoger niveau te tillen? 

Tijdens het LAB Vermogensplanning krijg je toegang tot de geheimen van ervaren financiële experts die jarenlange kennis en expertise met jou zullen delen. Leer de kunst van het opstellen van een strategisch financieel plan, ontdek slimme investeringsmogelijkheden, en leer essentiële vaardigheden om jouw financiële doelen te bereiken. 

Klik hier voor meer informatie

Contactpersonen

Ellen Heymans

Senior adviseur ondernemingen

Valerie Vanhelmont

Adviseur eigenaars-ondernemers