Skip to main content
io

E-commerce in internationale context

Online handel over de grenzen heen.

Op de dag van vandaag is e-commerce niet meer weg te denken. Toch zijn er nog heel wat bedrijven die het eerder zien als een kostenpost dan een opbrengstpost. Laten we tijdens deze opleiding kijken hoe het anders kan. 

Wat is de effectieve kostprijs van het e-commerce verhaal? Waar start je best, wat is de doelstelling, wanneer is het een geslaagd project?

Het is immers belangrijk volop in te zetten op e-commerce en om de kostenpost om te buigen naar opbrengstenpost. E-commerce vormt een belangrijk onderdeel van de digitale transformatie.

Doelgroep zijn ondernemers die vandaag de dag al gestart zijn met e-commmerce of die er nog mee moeten starten. Een echte voorkennis is niet nodig. 

Ruben Evens, Sales & Marketing Manager, Vaimo

Meer info: Christine Thonnon, christine.thonnon@voka.be, +32 11 56 02 38

Het volledige aanbod van Voka - KvK Limburg rond internationaal ondernemen vind je hier

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 450,00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo