Skip to main content
Map
  • Limburg
  • Gratis webinar: Wat kan waterstof voor jouw bedrijf betekenen?
Voka Infosessie

Gratis webinar: Wat kan waterstof voor jouw bedrijf betekenen?

Duurzaam Ondernemen
  • Online

Waterstof komt steeds vaker aan bod als oplossing voor onze energieproblemen. Maar wat is het juist? Hoe werkt het? Wat kan het betekenen voor jouw onderneming? Wat zijn de voor- en nadelen? In dit gratis webinar komt het allemaal aan bod en krijg je bovendien praktische voorbeelden aangereikt die de theorie ondersteunen. Een onmisbare sessie voor wie verder wil kijken op vlak van energie!

Meer waterstof, minder milieuvervuiling

Wist je al dat het belangrijkste voordeel van waterstof als energiedrager is dat het geen schadelijke emissies produceert bij gebruik? Waterstof lijkt voor de meeste ondernemers een ver-van-mijn-bed-show. Maar de laatste jaren kent het gebruik ervan een grote evolutie en blijkt waterstof een erg interessante optie voor verschillende toepassingen. Denk maar aan brandstof voor voertuigen, mobiliteit, energieopslag, industrie, energie voor woningen en gebouwen,...

Spreker van de dag: Adwin Martens, WaterstofNet

Adwin Martens, managing director van WaterstofNet heeft een duidelijke missie voor ogen om waterstof verder te implementeren in de maatschappij. Met WaterstofNet willen ze bijdragen aan een koolstofneutrale samenleving door het ondersteunen en realiseren van waterstofprojecten in Vlaanderen en Nederland. Op deze manier laten ze Vlaanderen en Nederland verder uitgroeien als vooraanstaande waterstofregio.

adwin martens

Praktische informatie

Programma

In dit gratis webinar gaan we in op de volgende topics: 

  • Wat is waterstof? 
  • Welke waterstoftoepassingen zijn er vandaag al in Vlaanderen? 
  • Wat kan het voor jouw bedrijf betekenen? En waar moet je op letten? 
  • Q&A
Toegevoegde waarde

Aan het einde van de sessie weet je meteen of waterstof voor jouw onderneming een oplossing kan zijn. Met de verdere stappen helpen we je bij Voka - KvK Limburg graag aan de juiste contacten om jou zo verder te begeleiden richting een steeds klimaatvriendelijkere onderneming. 

energietransitie

Contactpersoon

Ilse Briers

Adviseur duurzaam ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis* voor leden en niet-leden

*Inschrijven wel verplicht zodat je de webinar-link tijdig ontvangt.