Skip to main content
Map

Digitalisering is geen exacte wetenschap, maar kan op verschillende manieren. In onze community ontdek je hoe andere ondernemers hun ideeën omzetten in realisaties. Bovendien zijn zij een waardevol klankbord. Samen komen we tot nieuwe inzichten voor meer kwaliteit en groei van je plannen. Voor iedere ondernemer is er binnen Voka een passende community in de vorm van netwerken en businessclubs.

Business Clubs

Tijdens onze Business Clubs brengen we met een groep van gelijkgestemden een bezoek aan een aantal toonaangevende bedrijven binnen hun gebied, zowel binnen als buiten Limburg. 

Netwerken

Netwerken geeft meerwaarde op ieder bedrijfsniveau. Het uitwisselen van kennis, ervaring en contacten binnen het eigen vakdomein, leidde al vaak tot betere beslissingen en verrassende inzichten. Momenteel hebben we drie innovatie-netwerken:    

Het netwerk Data Intelligence vormt een belangrijke Limburgse kern van expertise, kennis en ervaringsuitwisseling over big data. We zoeken de meerwaarde en intelligentie van data om een zakelijk voordeel te kunnen doen.

Voor R&D managers, innovatiemanagers, proces- en productontwikkelaars die op zoek zijn naar extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde binnen hun functiedomein.

Dit netwerk neemt diverse aspecten van Smart Cities-uitdagingen onder de loep: naast technologie, ook juridische, communicatie- en marketing gerelateerde aspecten die belangrijk zijn voor lokale besturen in het uitrollen van hun beleid.

Contactpersonen

Veroniek Hermans

Senior adviseur innovatie & digitalisering

Sebastien Conings

Adviseur innovatie & digitalisering