Skip to main content
digital

Digitaliseren met Voka - KvK Limburg

Onderdelen van Digitaliseren met Voka - KvK Limburg

Digitaliseren met Voka - KvK Limburg

Advies

Heb je een vraag omtrent digitalisering? Onze adviseurs helpen je graag verder met eerstelijnsadvies. Informeer ook zeker naar onze adviesdagen, opleidingen, netwerken en projecten! 

rik
  Rik Vera, nexxworks

Digitalisering is het nieuwe future-proof ondernemen, maar hoe pak je dit aan in de praktijk? Rik Vera van nexxworks legt uit hoe bedrijven kunnen bloeien in het tijdperk van de toekomst. Hij is internationaal thought-leader, keynote spreker en auteur met meer dan 20 jaar ervaring in sales & marketing en algemeen management in de maakindustrie.

Aan de hand van drie praktijkvoorbeelden illustreert hij hoe je digitalisering kan aanpakken en hoe dit je bedrijfsvoering verbetert. 

Ontdek wat dit voor jouw onderneming betekent in een gratis webinar op maandag 22 februari!

Digitale Quick scan

De digitale quick scan helpt ondernemers om hun digitale strategie scherp te zetten en nieuwe technologieën als artificiële intelligentie (AI) op te nemen in hun bedrijfsvoering. Digitale technologieën zoals het gebruik van big data en artificiële intelligentie hertekenen de industriële productie en dienstverlening. Ze laten toe om bedrijfsprocessen anders te organiseren en efficiënter te maken. Dit biedt heel wat mogelijkheden voor bestaande en nieuwe ondernemingen!

Hoe ver staat jouw bedrijf op het vlak van digitale ontwikkeling?

  • Vul nu gratis de digi scan in die Voka en Deloitte Private samen ontwikkeld hebben.
  • Vergelijk uw score ten opzichte van sectorgenoten en andere relevante KMO’s.
  • Ontvang concrete tips om de digitale competitiviteit van uw bedrijf te versterken.
  • Krijg advies op maat via een persoonlijk opvolggesprek

Start de Digitale Quick scan

Gratis adviesdagen

Voka - KvK Limburg wijst je graag de weg naar mogelijkheden in het vinden van ondersteuning voor je plannen omtrent digitalisering. In dit kader organiseren wij gratis adviesdagen om je tijdens een oriënterend gesprek met één van onze partners een vrijblijvend eerstelijnsadvies te geven. De doelstelling hiervan is om je tijd te laten besparen in jouw zoektocht en digitalisering te stimuleren in Limburg. In het voorjaar van 2021 staan adviesdagen omtrent IP, innovatie-aftrek en digitalisering op het programma. De exacte data volgen nog.

>>> Hou zeker deze pagina in de gaten voor onze gratis adviesdagen <<<

Contactpersoon

Valerie Jennes

Adviseur innovatie & digitalisering

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo