Skip to main content
Map

Heb je een vraag omtrent digitalisering? Onze adviseurs helpen je graag verder met eerstelijnsadvies. Informeer ook zeker naar onze adviesdagen, opleidingen, netwerken en projecten! 

Digitale Quick scan

De digitale quick scan helpt ondernemers om hun digitale strategie scherp te zetten en nieuwe technologieën als artificiële intelligentie (AI) op te nemen in hun bedrijfsvoering. Digitale technologieën zoals het gebruik van big data en artificiële intelligentie hertekenen de industriële productie en dienstverlening. Ze laten toe om bedrijfsprocessen anders te organiseren en efficiënter te maken. Dit biedt heel wat mogelijkheden voor bestaande en nieuwe ondernemingen!

Hoe ver staat jouw bedrijf op het vlak van digitale ontwikkeling?

  • Vul nu gratis de digi scan in die Voka en Deloitte Private samen ontwikkeld hebben.
  • Vergelijk uw score ten opzichte van sectorgenoten en andere relevante KMO’s.
  • Ontvang concrete tips om de digitale competitiviteit van uw bedrijf te versterken.
  • Krijg advies op maat via een persoonlijk opvolggesprek

Start de Digitale Quick scan

Gratis adviesdagen

Voka - KvK Limburg wijst je graag de weg naar mogelijkheden in het vinden van ondersteuning voor je plannen omtrent digitalisering. In dit kader organiseren wij gratis adviesdagen om je tijdens een oriënterend gesprek met één van onze partners een vrijblijvend eerstelijnsadvies te geven. De doelstelling hiervan is om je tijd te laten besparen in jouw zoektocht en digitalisering te stimuleren in Limburg. In het voorjaar van 2021 staan adviesdagen omtrent IP, innovatie-aftrek en digitalisering op het programma. De exacte data volgen nog.

>>> Hou zeker deze pagina in de gaten voor onze gratis adviesdagen <<<

Contactpersoon

Sebastien Conings

Adviseur innovatie & digitalisering