Skip to main content

Wat

Het netwerk Data Intelligence vormt een belangrijke Limburgse kern van expertise, kennis en ervaringsuitwisseling over big data. We zoeken de meerwaarde en intelligentie van data om een zakelijk voordeel te kunnen doen.

(Big) data veranderen heel wat sectoren en hoe het management wordt aangepast door de analyse van data, gaande van de gezondheidssector, tot de transport- en logistieke sector tot productie ondernemingen en zelfs het management van sportclubs.

Wordt data zo belangrijk als geld en olie, of is het maar een hype? Zal big data een verandering brengen in de huidige business modellen? Zullen we meer evolueren naar een diensteneconomie dan een productie-economie? Op deze en andere vragen zoeken we in dit netwerk een antwoord.

De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

  • U wilt graag opportuniteiten ontdekken waarvoor u met analyse- en big datatechnieken meerwaarde kunt creëren in verschillende afdelingen (Operations, Marketing & Sales, HR, Finance …).
  • U wilt effectief communiceren met de data analyst in uw organisatie en uw opportuniteiten analyseren.
  • U wilt een duidelijker zicht krijgen op de nodige expertise, alsook wat uw IT en data-architectuur nodig heeft om met succes analyse- en big dataprojecten te realiseren.
Agenda 2020-2021
Datum Locatie Uur Thema
Dinsdag
23/11/2021
Corda Campus 18 -22u

Low-code

Dinsdag      08/02/2021

Corda Campus 18 -22u Change management
Dinsdag
15/03/2021
Corda Campus 18 -22u ROI 

Dinsdag
26/04/2021

Corda Campus 18 -22u Analytics 
Dinsdag
31/05/2021
Corda Campus 18 -22u IoT

 

Wie

Lidmaatschap van het netwerk Data Intelligence is persoonlijk. Het bedrijf waar u werkzaam voor bent is lid van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Profielen die toegelaten worden zijn:

  • Managers, CEO’s of zaakvoerders die hun beslissingen willen baseren op analyse en big data
  • Projectmanagers die te maken krijgen met analyse- en big dataprojecten en (mede) verantwoordelijk zijn voor de strategie van hun onderneming

Deelnemers van dit netwerk kunnen een concrete case voorleggen waaruit blijkt dat zij actief bezig zijn met data intelligence in hun onderneming

Stuurgroep

Deze stuurgroep heeft als voorzitter Wouter Buckinx (Python Predictions), ondersteund door stuurgroepleden Peter Lathouwers (Cegeka Groep), Pieter Jaeken (Callexcell), Johan Ghijselinck (H. Essers), Alexander Mazurek (Nurama), Yves Van Ingelgem (Zensor).

Het lidgeld bedraagt  €555,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.  

Het volledige aanbod van Voka - KvK Limburg rond innovatie vind je hier

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Veroniek Hermans

Senior adviseur innovatie & digitalisering