Skip to main content

Dag van HR

Voka - KvK Limburg nodigt alle HR-professionals uit op vrijdag 21 oktober 2022 voor de Dag van HR. Hoe nieuwe medewerkers aantrekken, de retentie verhogen en veerkracht bij medewerkers stimuleren? Dat is de rode draad doorheen deze dag. Traditiegetrouw wordt de HR-Award op het einde van deze dag uitgereikt aan één van de drie genomineerden. Wees welkom!

dag van hr human resources hrm voka kamer van koophandel limburg

Zes sprekers met impact!

Er zullen maar liefst zes sprekers aan het woord komen om hun praktijkervaring toe te lichten. Maak per keynotemoment een keuze uit één van de voorgestelde sprekers en stel zo jouw programma zelf samen via onderstaande sessies. Benieuwd wie we aan het woord laten? Neem dan snel een kijkje hieronder!

dag van hr human resources hrm voka kamer van koophandel limburg

Ann De Bisschop (gezamenlijke keynote)

Ann De Bisschop werkte meer dan 25 jaar in de media. Ze zette de radiozenders Qmusic en JOE succesvol op de kaart. Ze zetelde in het directiecomité van Medialaan, eerst als commercieel directeur, later als directeur radio, om finaal Wellbeing Director te worden voor de hele mediagroep.

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Daarom is investeren in het welzijn van de medewerkers een absolute must. De Corona pandemie heeft de aandacht voor welzijn forsdoen toenemen. Er is vandaag binnen organisaties 63% meer aandacht voor de mentale én fysieke gezondheid van de medewerkers.

Kom meer over Ann te weten!
 

Reinier van der Lande (Lande Family)

Alle ingrediënten voor één groot familiebedrijf? Dat is Lande Family!

Het succes van hun kwalitatief hoogwaardige designmeubelen is gebaseerd op het vakmanschap, passie en welzijn van 220 vakmensen. Hun cultuur is gebaseerd op een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Ook nieuwe collega’s zonder ervaring kunnen altijd bij hen aan de slag om het ambacht te leren doordat ze hen intern opleiden. Lande zorgt voor een persoonlijke aanpak waar werkgeluk voorop staat want hun vakmensen maken onderdeel uit van de Lande Family. Zo brengen ze samen design tot leven. Benieuwd hoe ze dat allemaal doen? Reinier inspireert je graag met zijn persoonlijke verhaal.

Kom meer over Reinier te weten 

Elke Van Hoof

De wereld vandaag is er een van fundamentele veranderingen en uitdagingen. Als academicus, ondernemer en innovator heeft Elke Van Hoof één doel voor ogen: zoveel mogelijk mensen leren hoe ze, ongeacht de context, de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Maak kennis met Elke, haar maatschappelijke missie en de gedaanten waarin ze die missie nastreeft. Ontdek er alles over tijdens één van de sessies op Dag van HR.

Kom meer over Elke te weten!

Peter Beschuyt

Peter Beschuyt is partner bij Kessels & Smit, the learning company. Als coach en organisatieadviseur ondersteunt hij organisaties om een gezonde plek voor florerende mensen te zijn. Hij maakt deel uit van de multidisciplinaire groep Kopman, waar op een integrale manier wordt samengewerkt met één doel voor ogen: de sweet spot vinden tussen hoog presteren en menselijk floreren. Hij is co-auteur van het boek “Waarom ben ik zo moe?” (met Katrien Massa) en van verschillende boeken en toolboxen rond talent.

Kom meer over Peter te weten
 

Aline Ghys (Idearté)

Hoe won een KMO van net geen 20 medewerkers de Voka HR Award in 2021? Aline Ghys, zaakvoerder van Idearté, deelt tijdens Dag van de HRM het inspirerende verhaal van de creatiefste communicatieclub. Een club waar zowel klant als medewerker lid zijn en elkaar inspireren. In de club kiezen ze zelf wat ze doen, wanneer ze het doen en wat ze ervoor willen verdienen. Dat vereist flexibiliteit, die enkel mogelijk is zolang ze van twee richtingen komt.

Kom meer over Aline te weten


 

Wendy Niesen (Stad Hasselt)

Bij de stad Hasselt staat Wendy mee aan het roer van heel wat carrières. Samen met een sterk team staat ze in voor het aanwerven en begeleiden van medewerkers en bouwt ze zo mee aan een toonaangevende centrumstad. Als één van de grootste werkgevers in de regio zorgt de Stad Hasselt voor de tewerkstelling van maar liefst 1700 collega's. Werken met een hart voor mensen staat bij de stad Hasselt centraal, waarbij ze ook sterk inzetten om persoonlijke en professionele ontwikkeling. Benieuwd hoe het eraan toegaat achter de stadschermen? Kom er alles over te weten tijdens Dag van HR.

Kom meer over Wendy te weten

Maak kans op de Vokaward 'HR'

Wil je graag een dossier indienen om kans te maken op de HR Award? Goed nieuws, dat kan vanaf 23/08/2022 Klik op onderstaande button en volg de instructies, we zien graag jouw dossier verschijnen voor 06/10/2022.

Stappenplan

De ingediende dossiers worden door onze onafhankelijke jury beoordeeld, vervolgens worden de 3 beste kandidaten genomineerd om op datum hun case live te komen voor stellen aan de jury. Tijdens de award uitreiking later die dag komen we te weten wie de jury kon overtuigen.

De winnaar ontvangt een certificaat en cheque van Jobat ter waarde van €2000,00

 

Praktische informatie

Klik onderstaande buttons open en raadpleeg het programma alsook de verschillende keynotesprekers. Voor vragen omtrent jouw inschrijving kan je terecht bij Ria Froidmont (ria.froidmont@voka.be

Programma
 • 12u00 - 13u00
  • Start ontvangst met lunch 
 • 13u00 - 14u15
  • Ann De Bisschop (samen)
 • 14u15 - 15u15
  • Keynote sessie 1 (keuze)
  • Maak een keuze uit keynotesprekers : Elke Van Hoof of Peter Beschuyt
 • 15u30 - 16u30
  • Keynote sessie 2 (keuze)
  • Maak een keuze uit keynotesprekers : Reinier van der Lande (Lande group) of Aline Ghys (Idearté) of Wendy Niesen (Stad Hasselt)
 • 16u30 - 17u00
  • Uitreiking HR Award (samen) 
 • 17u00 - 18u00
  • Afsluitende netwerkreceptie 
Stel zelf jouw namiddag samen!

Gezamenlijke sessie 

We starten samen met een keynotesessie door Ann De Bisschop. Met heel wat ervaring op de teller weet zij ons meer te vertellen over het belangrijkste kapitaal van een onderneming, de medewerkers.

Twee keynotes naar keuze 

Maak daarnaast een keuze uit twee van de vijf keynotesprekers en stel zo jouw interactieve en inspirerende namiddag samen. Je persoonlijke keuze kan je doorgeven bij het registreren van jouw inschrijving via de botton 'inschrijven' bovenaan

Per keynotesessie heb je de keuze uit twee/drie sprekers:

 • Keynotesessie 1 
  • Elke Van Hoof of
  • Peter Beschuyt
    
 • Keynotessie 2
  • Reinier van der Lander (Lande group) of
  • Aline Ghys (Idearté) of
  • Wendy Niesen (Stad Hasselt) 

Met dank aan onze partners

dag van hrm

Contactpersonen

Serafien Bierwaerts

Coördinator events

Ria Froidmont

Projectmedewerker communicatie & events

Wanneer

Prijs

 • Leden van de HR Netwerken = inbegrepen in het lidgeld (Gelieve bij het inschrijven in het veld 'opmerkingen' te vermelden bij welk netwerk je lid bent.)
 • Leden van Voka - KvK Limburg (maar geen lid van de HR Netwerken) = €150,00*
 • Niet Voka Leden = €190,00*

*Alle prijzen exclusief BTW

 

Annuleringsvoorwaarden 

 • Annulering voor 23/09/2022: de deelnemersprijs zal worden teruggestort en een administratiekost van €50 zal aangerekend worden.
 • Annulering na 23/09/2022: 100% van de deelnemersprijs blijft verschuldigd
 • Annulering dient schriftelijk per mail te gebeuren.
 • Kan je zelf last-minute niet meer aanwezig zijn? Dan kan je steeds iemand anders afvaardigen die jouw plaats inneemt

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.