Skip to main content
Map

Escape room - Cybersecurity

Digitalisering, IT & Technologie

Bewijs samen met je medewerkers dat jij hackers wel te slim af kan zijn! Kun jij de code van onze cybertruck kraken en ontsnappen? Want het belang van cybersecurity kan niet genoeg benadrukt worden. Het is cruciaal voor bedrijven om hun systemen en gegevens te beschermen tegen diefstal en sabotage, omdat een datalek of een succesvolle aanval kan leiden tot grote financiële schade en reputatieverlies.

Cybersecurity: de sleutel tot een veilige en betrouwbare wereld

Bij meer dan 95% van de cyberaanvallen op bedrijven is een medewerker de zwakste schakel. Herken jij, je collega’s of medewerkers cyberbedreigingen zoals phishing-mails, ransomware en valse telefoonoproepen? Hoe kan je deze voorkomen of oplossen? Hoe kan je door bewuster om te gaan met cyberveiligheid jezelf en je bedrijf beter beschermen tegen aanvallen van buitenaf? 

De proef op de som met jouw team in de cybertruck

Doe de test, samen met een team van acht medewerkers en bezoek de Voka Cybersecurity Truck! Doorloop de escaperoom in de cybertruck en krijg bijkomend meer informatie van een ethical hacker! Neem de proef op de som om te weten te komen of jij samen met jouw team de nodige kennis hebt m.b.t. cybersecurity.

Hoe gaan we te werk?

Doorloop met 8 personen de cyber escape room!

Je legt samen met een team van max. 8 personen een parcours af door de cybersecurity truck met erna een sessie door een ethical hacker. In 1 uur maken we je wegwijs in de wereld van cybersecurity. 

In de escape-truck speel je een escaperoom waarin verschillende onderwerpen van cybersecurity bewustzijn verwerkt zijn zoals phishing, onbekende usb-sticks, social engineering en ransomware.  De deelnemers komen voor keuzes te staan die ze ook kunnen tegenkomen op de werkvloer, of als ze van thuis werken.  Als de deelnemers het hoofd koel houden kunnen ze uiteindelijk de code kraken (binnen de 30 minuten) en ontsnappen uit de truck.

Schrijf je in via timeslots
  • De Cybertrucks kan je in groepjes tot maximaal 8 personen doorlopen per tijdslot. Er zijn 10 slots per dag tussen 09u00 en 19u30. Bij inschrijving ontvang je een mail met de beschikbare tijdsloten. 
  • Je kan individueel of met kleinere groepen inschrijven, dan wordt je ondergebracht in een groep met andere deelnemers. 
Prijzen

Prijs (excl. btw):

  • Groep van 8 personen*: €400
  • Individueel of kleinere groep: €50 per persoon

*Deze groepen krijgen voorrang bij de keuze van een tijdsslot
 

Met de steun van

vlaio

Contactpersoon

Mathias Huybrechts

Adviseur innovatie & digitalisering

Adres

Voka Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

  • Groep van 8 personen: €400
  • Individueel of kleinere groep: €50 per persoon

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schriftelijk annuleren van jouw inschrijving is mogelijk tot en met 24/04/2023. Vanaf 25/04/2023 blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen, dit moet schriftelijk worden meegegeven.