Skip to main content

Als creatieveling heb jij een andere kijk op ondernemen. Jij botst op specifieke uitdagingen en dat vraagt om een andere aanpak. Dit netwerk van creatieve zielen wil de term ‘creativiteit’ opnieuw claimen en herdefiniëren naar de buitenwereld. Treed toe tot een hechte community.

Als creatieveling in het bedrijfsleven is het debat rond creativiteit en de evolutie van de creatieve sector jou niet vreemd. Het moment is aangebroken om de koe bij de horens te vatten. Samen met andere ondernemers of creatievelingen uit jouw marktsegment ga je de uitdaging aan om het imago van de sector te veranderen en om te bewijzen dat creativiteit ook echte business betekent. Daarnaast weet jij als geen ander dat netwerken, mensen samenbrengen en leren van elkaar belangrijke bronnen van inspiratie zijn.

In tijden van COVID-19 kreeg de creatieve sector zware klappen. De nood naar kruisbestuiving in de verschillende sectoren is hoog. Heb je nood aan een extra klankbord? Deze groep van gelijkgestemden staat voor je klaar.

Wie kan deelnemen?

Creatieve, ondernemende persoonlijkheden (CEO of senior profiel) zijn welkom in dit netwerk, mits ze het engagement tonen om aanwezig te zijn en openlijk ervaringen uit te delen. De onderneming dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. 

Stuurgroep

De stuurgroep van dit netwerk bestaat uit ervaren creatieve ondernemers die de verdere uitbouw en het netwerk zullen begeleiden. De voorzitter van dit netwerk is Jo Peters (Deusjevoo). De stuurgroep bestaat uit Ann Claes (JBC), Peter Vavedin (Ambiorix), Frederik Knapen (Medialife) en Danny Segers (Bioracer).

Jaarplanning 

    

Invulling  

Locatie 

Datum   

Sessie 1   

Kader scheppen + persona’s  

(Geert Van Boxem) 

JBC 

29/9/2021 

Sessie 2   

Belang goede briefing  

(Lieven Van Overbeke)  

La Bottega  

24/11/2021 

Sessie 3   

Brainstorm  

(Hilde Van Dyck) 

Corda theater  

23/2/2022 

Sessie 4    

Storytelling  

(Lut Wyers) 

T2 campus  

20/4/2022 

Sessie 5    

Pitch  

(Valerie Bourdeau) 

Studio 100 pop-up theater  

22/6/2022 

 

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 555,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. Tijdens dit werkingsjaar komen we 5x samen. Lidmaatschap is persoonlijk op naam.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Lisa Lemmens

Coördinator marketing & communicatie