Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Alles wat je moet weten over het coronavirus
Corona afbeelding
  • 18/03/2020

Alles wat je moet weten over het coronavirus

Met de corona-uitbraken in België en de maatregelen die de overheid heeft genomen, zorgt de crisis ook voor praktische bedrijfsproblemen. Het is dan ook logisch dat ondernemingen met heel wat vragen zitten. Op deze pagina vind je actuele informatie en belangrijke contacten.

FAQ

Voka ging voor jou op zoek naar de meest gestelde vragen over het coronavirus. We sommen enkele pagina's op waar je relevante info kan terugvinden:

 

Lijst met essentiële bedrijven is uitgebreid (03/04)

Op 3 april 2020 heeft de federale regering het Ministerieel Besluit geactualiseerd. Op vraag van Voka en de andere werkgeversorganisaties werden diverse paritaire comités toegevoegd. Ontdek de toevoegingen in onze FAQ.

Aangepaste openingsuren exportloket

Het fysieke loket zal tot en met 5 april beperkt open zijn. Je kan voortaan bij ons terecht op maandag- en donderdagvoormiddag tussen 8u00 - 12u00. Meer info. 

Aanvraagprocedures steunmaatregelen

De Vlaamse en federale regering heeft steunmaatregelen goedgekeurd om bedrijven te helpen die hinder ondervinden van het coronavirus. Wij sommen ze voor je op én leggen uit hoe deze aangevraagd moeten worden.

Voka-meldpunt voor bedrijven

Onze leden-ondernemingen kampen met steeds meer vragen omtrent de uitbreiding van het coronavirus. Daarom installeert Voka - KvK Limburg één aanspreekpunt (Kenneth Stulens) waar bedrijven terecht kunnen met hun vragen en gericht advies kunnen krijgen inzake internationale handel.

Kenneth Stulens

Kenneth Stulens

Adviseur Internationalisatie

Contactpersoon

Kenneth Stulens

Aanspreekpunt corona

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo