Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Business Club

Businessclub: Strategic Sourcing 2024

Internationaal Ondernemen

Een sterke aankoopstrategie: de sleutel tot succes! Koop je internationaal aan en streef je naar een toekomstbestendige aankoopafdeling die niet alleen de nieuwste trends volgt maar ook actief bijdraagt aan de ESG-doelstellingen? De Businessclub Strategic Sourcing biedt een uniek platform voor aankoopverantwoordelijken om ervaringen uit te wisselen over belangrijke en nieuwe thema's binnen de aankoopstrategie. Ontdek hoe je met een verantwoorde aankoopstrategie het verschil kunt maken en je organisatie kunt voorbereiden op een duurzame toekomst.

Vooruitstrevende blik op de toekomst

Meer dan ooit is het cruciaal om je bedrijf future-proof te maken en vooruit te kijken. Onze businessclub biedt een reeks van acht sessies aan, waarin we in elke sessie een vooraanstaand bedrijf uitnodigen om een inspirerend praktijkcase te delen. Deze cases belichten diverse aspecten binnen de aankoopstrategie en bieden diepgaande inzichten en nieuwe perspectieven. Daarnaast stimuleren we de ervaringsuitwisseling onder de deelnemers, waardoor je waardevolle kennis opdoet en je netwerk versterkt.

 • 1 Duidelijke focus
 • + Kennisdeling
 • + Next level cases
 • 1 Lerend netwerk

Impact? Dat is een garantie!

Jouw garantie? Een brok aan inspiratie en handvaten om zelf aan de slag te gaan met een future-proof aankoopstrategie. Want tijdens deze businessclub komen topics aan bod die mee bepaald worden door de deelnemers op de kick-off. Er zal sowieso een grote focus zijn de nieuwste ontwikkelingen en regelgevingen i.h.k.v. ESG die een impact hebben op de aankoopstrategie. 

Een sessie in beeld...

Programma

De topics worden samen met de deelnemers afgestemd op de Kick-off. 
Onderwerpen die zeker aan bod zullen komen: 

 • Inzoomen op verschillende aspecten van de ESG-regelgeving
 • Evolutie Artificiële Intelligentie in procurement
 • ...
Praktisch

De Business Club Strategic Sourcing gaat van start op 9 april 2024.

 • Kick-off + 8 sessies
 • Inspirerende praktijkcases waarmee je pragmatisch aan de slag kan in jouw bedrijf
 • Sessies gaan steeds door bij een vooruitstrevend bedrijf
 • Netwerking
 • Diner
Doelgroep

Sourcing- en purchasemanagers, aankoopverantwoordelijken en procurementmanagers van bedrijven die hun globale aankoopstrategie willen optimaliseren en willen proeven van de opkomende trends.

Interesse of meer info?

Boek vandaag nog een gratis online adviesgesprek in met Christine Thonnon, senior adviseur ondernemingen. Zij helpt jou verder rond internationaal gerelateerde topics. 

Gratis adviesgesprek

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 32 uren
Thema: Internationalisering

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

solvint  

Contactpersoon

Christine Thonnon

Senior adviseur ondernemingen

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 2.100,00 (excl. btw)

Niet-leden:
€ 2.800,00 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.