Skip to main content
Map
Voka Business Club

Businessclub China

Internationaal Ondernemen

Als een van 's werelds grootste economieën en met een bevolking van meer dan 1,4 miljard mensen, is China een markt die niet genegeerd kan worden. In een wereld die steeds meer globaliseert, is het voor Limburgse bedrijven dan ook van groot belang om deze wereldspeler als handelspartner te zien. De Businessclub China biedt een dynamisch klankbord voor zakendoen in deze Aziatische grootmacht. Wissel kennis, ervaring en waardevolle tips uit met gelijkgestemden tijdens inspirerende bedrijfsbezoeken bij koplopers en experten in het vak.

Verleg je grenzen naar China en vergroot je succes

Van enorme marktmogelijkheden, toegang tot productiecapaciteit, technologische innovatie, groeipotentieel en internationale expansie. Noem maar op, China has it all. Het is echter belangrijk voor ondernemers om zich goed voor te bereiden, de lokale markt te begrijpen en rekening te houden met juridische, culturele en zakelijke aspecten bij het zakendoen met China. Samen met enkele vooruitstrevende bedrijven focussen we op de next-level mogelijkheden in deze Aziatische grootmacht zodat je met een blik op de toekomst het groeipotentieel kan zien voor jouw onderneming.

 • + Leren van & met elkaar
 • + Inspirerende bedrijfsbezoeken
 • + Kennisdeling

Wat bieden we jou?

 • Een sterk netwerk met gelijkgestemden 
 • Kennis en ervaringsuitwisseling bij vooruitstrevende bedrijven in het vak 
 • Leggen van waardevolle contacten
 • Next-level inzichten in de Aziatische grootmacht, China
 • Interessante inzichten waarmee jij nadien aan de slag kan binnen jouw onderneming

China's rol als wereldleider in handel en investeringen maakt het van cruciaal belang voor economische groei en welvaart wereldwijd.

Praktische informatie

Doelgroep

Zaakvoerders, salesmanagers, exportmanagers, development managers van bedrijven die zakendoen in en met China, zowel voor importerende als exporterende bedrijven. Om een open uitwisseling te waarborgen, is de deelname van concurrerende bedrijven in deze groep niet toegestaan.

Programma
 • Donderdag 21/09 van 17u30-20u30
 • Dinsdag 21/11 van 17u30-20u30
 • Donderdag 25/01 van 17u30-20u30
 • Dinsdag 19/03 van 17u30-20u30
Lidmaatschap

Lidmaatschap van deze business club staat op de naam van het bedrijf, niet op een persoon. Indien je niet naar een sessie kan komen of iemand anders binnen de organisatie beter geschikt is voor een bepaald thema, staat het dus vrij iemand anders af te vaardigen.

china

Contactpersoon

Christine Thonnon

Senior adviseur ondernemingen

Wanneer

Prijs

€ 550,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Meer info of interesse?

Laat het ons weten via onderstaande button

Ik wil meer info