Skip to main content
Map
Voka Business Club

Business Club Future HR

Human Resources

HR klaar voor het nieuwe normaal? Wat onderscheidt succesvolle organisaties de komende jaren van de concurrentie en op welke manieren kan een sterk innovatief HR-management hierin een essentiële rol spelen? Tijdens 8 sessies ontdekken we hoe het HR-landschap er in de toekomst uit zal zien. Bovendien nemen we de proef op de som en bezoeken we vooruitstrevende gastbedrijven om te weten te komen hoe deze koplopers in de sector te werk gaan.  

Maak het verschil met future HR!

We leven in een snel veranderende wereld, waarin slimme HR-technologie het verschil kan maken. Nieuwe benaderingen, processen en technologieën die bedrijven helpen zich aan te passen aan de veranderende behoeften van werknemers en de toenemende complexiteit van de moderne werkplek. Want medewerkers willen niet alleen een baan met goede arbeidsvoorwaarden, maar ook een inclusieve werkvloer, in combinatie met een betere balans tussen werk en privé. Hou jij hier als onderneming rekening mee? Dan zet jij de juiste stappen richting een futureproof HR-strategie.

 • 8 Interactieve bedrijfsbezoeken
 • 1 Sterk netwerk
 • + Ervaringsuitwisseling

HR en innovatie gaan hand in hand

Human Ressources en innovatie gaan de dag van vandaag dan ook hand in hand. Van het digitaliseren van de HR-processen, het creëren van een high performance culture, talentmanagement tot het vergroten van werkgeluk. Kortom, Future HR is een noodzakelijke combinatie van innovatie en een mensgerichte aanpak om een omgeving te creëren waarin werknemers kunnen gedijen en bedrijven kunnen groeien.

Het programma:

 • HR Tech Tools - Hans Mangelschots @The Park Playground Hasselt - 15 juni 2023 8u30 - 12u
 • Inclusieve technologie @Senzer (Helmond, NL) - 12 september 2023 8u45 - 13u
 • Modern leiderschap: op het ritme van je team - Dominic Rossi - 19 oktober 2023 8u30 - 12u
 • Talent management - Danielle Krekels (CoreTalents) @Talentcenter Voka - 28 november 2023 8u30 - 12u
 • Employee of the future: IQ > EQ > AQ/LQ - Karine Plas (Itzu) @Radekheim Oud-Rekem - 12 december 2023 17u - 22u
 • Strategic workforce planning - Mark van Assema (ZIPconomy, HRTechReview, Amessa, ING) & Toby Wauters (Itzu) @ZOL Talent Center Genk - 18 januari 2024 12u - 17u
 • Wellbeing@Work: How to cope with change - Serge Haubourdin @Elaisa Energetic Welness Center  - 22 februari 2024 8u30 - 13u
 • Future proof loopbaanbeleid - Pieter Maes & Leen Peeters (Itzu & Hura) + getuigenis Miet Schreurs (Coach Inclusion & Diversity bij H.Essers) @Itzu Genk met slotdrink - 21 maart 2024 12u - 18u 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal lesuren: 32 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO

Met dank aan onze partner

business club future HR

Contactpersoon

Benthe Cloosen

Adviseur arbeidsmarkt

Wanneer

Prijs

Leden: €1950.00
Niet-leden: €2650.00

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.