Skip to main content
 • Home
 • Limburg
 • Bryo StartUp (Limburg): Ben je gestart en wil je verder je zaak uitbouwen?

Bryo StartUp (Limburg): Ben je gestart en wil je verder je zaak uitbouwen?

Ben je gestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn opstarten? Hoe kun je je business model verder verfijnen? Hoe zet je je in de markt? Hoe verhoog je je sales? Heb je een omzet van 0-100k euro? Hoe moet je alles opvolgen? Hoe breng je structuur aan? ...

Dan is Bryo StartUp misschien iets voor jou.

Via opleiding, begeleiding, jouw community en ons netwerk zorgen we er samen voor dat je de eerste valkuilen kan vermijden en verder kunt groeien.


Voor wie?

Ondernemers die zijn opgestart, al dan niet in bijberoep, die hun zaak verder willen uitbouwen en professionaliseren. Voor alle sectoren.


Waar kun je je aan verwachten?

 • Start-weekend op locatie met mogelijkheid tot overnachting: je maakt kennis met de andere StartUps via teambuilding en gezamenlijke workshops. Dit is de aftrap van het Bryo StartUp-traject.
   
 • 3 business dates op zaterdagochtend: met workshops, keynotesprekers en speeddates met 25 geselecteerde ondernemers en experts waar je een tafel mee boekt.
   
 • Minimaal 3 individuele coaching sessies waar je coördinator als vertrouwenspersoon fungeert, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.
   
 • 5 praktijkgerichte werksessies krijg je aangeboden in Limburg. Daarboven krijg je de mogelijkheid om evenveel sessies te volgen in Vlaams-Brabant en Antwerpen.
   
 • Neem deel aan community events (zomercafé, kerstdrink enzovoort) waar je in contact wordt gebracht met deelnemers van Bryo StandUp en Bryo ScaleUp.
   
 • Op aanvraag brengen we jouw registratie op www.kmo-portefeuille.be in orde en ondersteunen we jou bij het verdere verloop. Zo kan je meteen beroep doen op andere KMO-portefeuille-dienstverleners. Noteer dat je voor dit traject zelf geen beroep kunt doen op de KMO-portefeuille!
   
 • Toegang tot het digitaal platform Bryo: contacten met andere deelnemers en coaches uit heel Vlaanderen. Dankzij het digitaal platform kan je ook online netwerken en je traject monitoren en opvolgen.
   
 • Na samenspraak met je coach wordt beslist of je gebruik kan maken van het match-making digitaal platform voor eigenaars-ondernemers, dat je ondersteunt bij de samenstelling van een Raad van Advies; de zoektocht naar een Manager-Investeerder (co-founder); met hulpmiddelen (sjablonen en documenten) met de mogelijkheid netwerkvragen te stellen aan de community van eigenaars-ondernemers) enzovoort.
   
 • Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Limburg (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp en Bryo ScaleUp).


Programma:

We starten tweemaal per jaar op, einde novermber/begin december en einde mei.

Bij inschrijving kan je reeds genieten van het aanbod in de aanloop naar je formele opstartdatum.

Volgende opstart is 6/12/2019.


Informatie en inschrijvingen:

Schrijf je in via de inschrijvingsknop of contacteer joeri.stoop@voka.be, +32 478 20 70 18, voor een eerste kennismakingsgesprek.

vlaio

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

€ 500,00 (excl. btw),
incl. lidmaatschap Voka - Limburg (max. 2 jaar)
i.k.v. deelname aan Bryo StartUp en Bryo ScaleUp

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo