Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Limburg
  • Beyond Borders, versterk over de grenzen heen
Voka Lerend Netwerk

Beyond Borders, versterk over de grenzen heen

Internationaal Ondernemen

65%, zoveel namen de EU27-landen in 2021 van de Vlaamse uitvoer af. De landen van de Europese Unie zijn dan ook één van de belangrijkste voor onze Vlaamse exportmarkt. Maar onze ambities gaan verder, over de Europese grenzen heen. Benieuwd hoe jij hiermee aan de slag gaat? Bepaal met een groep gelijkgestemden de must know landen tijdens een interactief traject. 

Buurlanden, EU en daarbuiten

Het is en blijft belangrijk om in te zetten op een exportstrategie naar onze buurlanden, andere EU-landen en daarbuiten. Mercurio Beyond Borders is er voor ondernemingen die reeds een exportstrategie ontwikkeld en/of geïmplementeerd hebben en die nieuwe markten willen veroveren of er hun positie lokaal willen versterken. Op die manier zetten we volop in op het verkennen, uitbreiden en verdiepen van nieuwe markten. 

De toegevoegde waarde voor jou

  • + Klankbord voor elkaar
  • + Nieuwe markten verkennen
  • + Brede actuele topics

In de praktijk

Samen met jou en een groep gelijkgestemden bepalen we de verschillende actuele, brede topics die we tijdens de interactieve sessies in de diepte uitspitten. Op deze manier creëren we een traject vol inspiratie, informatie en motivatie om jouw internationale positie verder uit te breiden: 

Doelgroep

Bij Beyond Borders focussen we op de volgende doelgroep: 

  • Exportmanagers of sales managers 
  • Ervaring met export op bedrijfsniveau is vereist 
  • Export buiten de EU is vereist
  • Ondernemingen vanuit een brede waaier aan sectoren 
Programma

Gedurende vier sessies zullen actuele topics, landenupdates, marktinformatie en andere nuttige exportinformatie toegelicht worden om strategisch na te denken over nieuwe en bestaande markten met experten en gelijkgestemden. 

Interesse?

Nood aan een traject vol inspiratie, informatie en motivatie om jouw internationale positie verder uit te breiden? Laat het ons weten via onderstaande interessebutton.

Interesse? Laat het ons weten

Met dank aan onze partners

beyond borders mercurio voka kamer van koophandel limburg

Contactpersoon

Christine Thonnon

Senior adviseur ondernemingen

Adres

Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

550,00 euro (excl. btw) 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

100% van de deelnameprijs is verschuldigd als de annulering op minder dan 14  kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk (per e-mail) gebeuren. Een vervanger mag steeds je plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.