Skip to main content
Map

Wat

Al enkele jaren engageert Voka - Kamer van Koophandel Limburg zich om ondernemers te doen sporten. Een gezonde onderneming begint immers bij een gezonde ondernemer.

Voka Fietst verenigt de passie voor het fietsen en netwerken in een heuse community. Community building is nóg sterker dan netwerken.  
Via gezamenlijke fietstochten willen we dat ondernemers elkaar beter leren kennen en van elkaar leren. Samen fietsen schept een band. De relaties die zo ontstaan komen je als ondernemer alleen maar ten goede.

Van maart tot oktober trekken we er iedere woensdagavond op uit voor een ritje van +/- 65 km; telkens vanuit een van de ledenbedrijven. Achteraf kaarten we na tijdens een gezellige babbel en een hapje. Daarnaast organiseert Voka Fietst nog een aantal meerdaagse fietstrips zoals een klimweekend in de Ardennen of een vierdaagse stage in het buitenland.
 

Onze fietstochten zijn echte community building. Samen fietsen schept een band. Het is elkaar beter leren kennen, om van elkaar te leren.

Paul Kumpen (K-BORINGEN & erevoorzitter Voka vzw)

Wie

Dit traject is persoonlijk en enkel voor leden* van Voka - Kamer van Koophandel Limburg.
*Indien het bedrijf waarvoor je werkt lid is van Voka - KvK Limburg, dan ben jij automatisch lid.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Christophe Collett (BKM-Orange). 
Stuurgroepleden: Luc Achten (Essec),  Yves Tielemans (Group Machiels), Ruth Achten, Annemie Lemmens

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 665 p.p. (excl. btw) per werkingsjaar en geeft recht op deelname aan alle wekelijkse ritten op woensdagavond (incl. verzekering en afsluitend netwerkmoment na elke rit).

essec

 

 

 

 

 

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Serafien Bierwaerts

Coördinator events