Skip to main content
Map

Future Leaders

Het netwerk Future Leaders biedt een forum aan jonge, ambitieuze managers, kaderleden en toekomstige bedrijfsleiders waar ze terecht kunnen met hun vragen omtrent algemeen management. Doelstelling is via continue interactie aan kennisverbreding en ervaringsuitwisseling te doen. Thema's die aan bod kunnen komen, hebben betrekking op bedrijfsvoering, management, ondernemerschap, …. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Dit is netwerken met de nodige diepgang in een vertrouwelijke, ontspannen sfeer.

Sem Franssen - KRC Genk
Agenda 2023-2024
Datum Locatie Uur Thema
Woensdag 04/10/2023 Bruno's 18 uur - 22 uur Kennismaking + spreker David Geuens (ACOMPANY)
Dinsdag 21/11/2023 TBA 8 uur - 12 uur Businessgame
Donderdag 01/02/2024   18 uur - 22 uur Bedrijfsbezoek
Dinsdag 26/03/2024   18 uur - 22 uur Spreker Frank Vanbrabant - Fluvius
Donderdag 13/06/2024 Terhills 18 uur - 22 uur Terhills Cable Park
Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Fabienne Vanwynsberghe (Believe, Inspire and Grow) . De stuurgroep bestaat verder uit Tom Janssen (Itzu), Luca Bruno (Group Bruno), Roel Jorissen (Puratos) en Sem Franssen (KRC Genk).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 700,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Lidmaatschap van het netwerk Future Leaders is persoonlijk.

Inschrijven

Voor wie?

Het bedrijf waar je werkzaam bent, dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en stelt minimum 5 werknemers te werk. Leden van het netwerk zijn toekomstige bedrijfsleiders, managers en kaderleden tot en met 40 jaar, op zoek naar een general management helicopterview en met de nodige ambitie en potentieel om door te groeien. Potentiële leden dienen zich kandidaat te stellen, de kandidaturen worden door de stuurgroep geëvalueerd.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

An-Sofie De Gruyter

Coördinator netwerken