Skip to main content
Map

Future Leaders

Het netwerk Future Leaders biedt een forum aan jonge, ambitieuze managers, kaderleden en toekomstige bedrijfsleiders waar ze terecht kunnen met hun vragen omtrent algemeen management. Doelstelling is via continue interactie aan kennisverbreding en ervaringsuitwisseling te doen. Thema's die aan bod kunnen komen, hebben betrekking op bedrijfsvoering, management, ondernemerschap, …. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Dit is netwerken met de nodige diepgang in een vertrouwelijke, ontspannen sfeer.

Sem Franssen - KRC Genk
Agenda 2022-2023
Datum Locatie Uur Thema
Dinsdag 25/10/2022 Cmine Genk 18 uur - 22 uur Rondleiding met gids in de mijnen van Winterslag
Dinsdag 29/11/2022 Provan 18 uur - 22 uur Bedrijfsbezoek Provan
Woensdag 08/02/2023 Voka KvK - Limburg 8 uur - 10 uur Ontbijtsessie over Metaverse met spreker Steffen Brans
Dinsdag 28/03/2023 KRC Genk 18 uur - 22 uur Uiteenzetting + rondleiding KRC Genk
Woensdag 14/06/2023 TBA TBA Pistoolschieten
Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Tom Janssen (Itzu Select). De stuurgroep bestaat verder uit Luca Bruno (Group Bruno) , Fabienne Vanwynsberghe (Pharma Force) en Sem Franssen (KRC Genk).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 625,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Lidmaatschap van het netwerk Future Leaders is persoonlijk.

Inschrijven

Voor wie?

Het bedrijf waar je werkzaam bent, dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en stelt minimum 5 werknemers te werk. Leden van het netwerk zijn toekomstige bedrijfsleiders, managers en kaderleden jonger dan 40 jaar, op zoek naar een general management helicopterview en met de nodige ambitie en potentieel om door te groeien. Potentiële leden dienen zich kandidaat te stellen, de kandidaturen worden door de stuurgroep geëvalueerd.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

An-Sofie De Gruyter

Coördinator netwerken