Skip to main content

Future leaders

Wat

Het netwerk Future Leaders biedt een forum aan jonge, ambitieuze managers, kaderleden en toekomstige bedrijfsleiders waar ze terecht kunnen met hun vragen omtrent algemeen management. Doelstelling is via continue interactie aan kennisverbreding en ervaringsuitwisseling te doen. Thema's die aan bod kunnen komen, hebben betrekking op bedrijfsvoering, management, ondernemerschap, …. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Dit is netwerken met de nodige diepgang in een vertrouwelijke, ontspannen sfeer.

Sem Franssen - KRC Genk
Agenda 2022-2023
Datum Locatie Uur Thema
Dinsdag 25/10/2022 Cmine Genk 18 uur - 22 uur TBA
Dinsdag 29/11/2022 T2 Thor 18 uur - 22 uur TBA
Woensdag 08/02/2023 TBA 8 uur - 10 uur TBA
Dinsdag 28/03/2023 KRC 18 uur - 22 uur TBA
Woensdag 14/06/2023 TBA TBA TBA

Wie

Het bedrijf waar je werkzaam bent, dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en stelt minimum 5 werknemers te werk. Leden van het netwerk zijn toekomstige bedrijfsleiders, managers en kaderleden jonger dan 40 jaar, op zoek naar een general management helicopterview en met de nodige ambitie en potentieel om door te groeien. Potentiële leden dienen zich kandidaat te stellen, de kandidaturen worden door de stuurgroep geëvalueerd.

Lidmaatschap van het netwerk Future Leaders is persoonlijk.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Tom Janssen (Itzu Select). De stuurgroep bestaat verder uit Luca Bruno (Group Bruno) , Fabienne Vanwynsberghe (Pharma Force) en Sem Franssen (KRC Genk).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 625,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Eline Stragier

Senior coördinator Netwerken