Skip to main content
Map

ONDERNEMERSgilde

Ondernemersgilde

Met meer dan 100 leden is ONDERNEMERSgilde dé club van de Limburgse Eigenaar-Ondernemer waar duurzame contacten ontstaan, ervaringen worden uitgewisseld en ideeën gecreëerd.

Het bevorderen van netwerking maar zeker ook vriendschap tussen Limburgse Eigenaars-Ondernemers. Zo laat het doel van ONDERNEMERSgilde zich het best omschrijven. De netwerkformule omvat jaarlijks vijf topactiviteiten voor iedere gepassioneerde Eigenaar-Ondernemer. De Eigenaar-Ondernemer heeft zowel het kapitaal als de leiding van zijn bedrijf in handen. Elke maand dat er geen netwerkactiviteit gepland is, zal op de derde vrijdag het Ondernemerscafé van 16u-19u geopend zijn in het bedrijf van één van onze leden. U wordt op voorhand geïnformeerd waar dit doorgaat. Gezellig even samenkomen en het glas heffen om het weekend in te zetten.

Tijd voor een nieuw verhaal...

Ontdek het nieuwe concept ONDERNEMERSgilde in de video!

ONDERNEMERSgilde

Enkele sfeerbeelden

Nieuwsgierig naar wat ONDERNEMERSgilde te bieden heeft? 

Herbeleef hier de avond 'Vorstelijk dineren in Château Neercanne' opnieuw!

 

De lidmaatschapsbijdrage bestaat uit een all-in formule. Deelname aan dit exclusieve programma bedraagt €625 (excl. BTW). Hiermee is het lidmaatschap èn deelname aan de 5 netwerkactiviteiten volledig inbegrepen. 

Wil jij ook deel uitmaken van dit unieke netwerk? Schrijf je hier in!

Wij respecteren alle veiligheidsmaatregelen zodat elke sessie Coronaproof kan verlopen.

Banner

 

Contactpersoon

Edith Magyar

Adviseur eigenaars-ondernemers