Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Bedrijfsleiders Multinationals

Wat

Het Netwerk Bedrijfsleiders Multinationals is een exclusief netwerk voor bedrijfsleiders van Limburgse ondernemingen die deel uit maken van een multinational met hoofdkantoor in het buitenland, of lokaal bij de 100 grootste spelers van Limburg horen, of min. 100 FTE’s tellen en geen eigenaar-ondernemer zijn; zij vormen een burning platform waarin gezocht wordt naar win-win situaties en waar best practices met mekaar worden uitgewisseld en hebben de ambitie om gezamenlijke standpunten te vormen en hiermee impact te creëren op het beleid.

Datum Locatie Uur Thema
Donderdag 14/11/2019 Voka – KvK Limburg, Hasselt 18u00 Subsidies, fiscale voordelen, troeven van België voor multinationals
Donderdag 06/02/2020 Voka – KvK Limburg, Hasselt 18u00 Impact op beleid, een inzicht in acties en lobby vanuit Voka
Donderdag 12/03/2020 UITGESTELD Voka Theater – Corda Campus, Hasselt 18u00 Hoe omgaan met culturele verschillen in een multinational-context?
Donderdag 07/05/2020 Voka – KvK Limburg, Hasselt 18u00 Agile organisatiedesign - toekomstmodellen & ervaringsuitwisseling
Donderdag 11/06/2020 TBC 18u00 Duurzaam ondernemen - bedrijfsbezoek & ervaringsuitwisseling

Wie

Lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders Multinationals is persoonlijk. Als bedrijfsleider draagt u de eindverantwoordelijkheid voor het beleid van de Limburgse onderneming. Uw bedrijf is lid van Voka – Kamer van Koophandel Limburg en heeft minstens 100 fulltime equivalenten op de payroll staan.

Lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders Multinationals is persoonlijk.

Stuurgroep

De voorzitter van dit netwerk is Erik Lamers (Celanese). Verder bestaat de stuurgroep uit Dirk Vander Mierde (Datwyler), Didier Vercruyssen (Owens Corning), Véronique Thoelen (Bose) en Rob Ramaekers (LAG).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt  €550,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

2

Contactpersoon

Cathérine Dreesen

Directeur internationalisatie & innovatie

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo