Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Bedrijfsleiders Multinationals

BL Multi

Wat

Het Netwerk Bedrijfsleiders Multinationals is een exclusief netwerk voor bedrijfsleiders van Limburgse ondernemingen die deel uit maken van een multinational met hoofdkantoor in het buitenland, of lokaal bij de 100 grootste spelers van Limburg horen, of min. 150 FTE’s tellen en geen eigenaar-ondernemer zijn; zij vormen een burning platform waarin gezocht wordt naar win-win situaties en waar best practices met mekaar worden uitgewisseld en hebben de ambitie om gezamenlijke standpunten te vormen en hiermee impact te creëren op het beleid.

Wie

Lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders Multinationals is persoonlijk. Als bedrijfsleider draagt u de eindverantwoordelijkheid voor het beleid van de Limburgse onderneming. Uw bedrijf is lid van Voka – Kamer van Koophandel Limburg en heeft minstens 150 fulltime equivalenten op de payroll staan.

Stuurgroep

De voorzitter van dit netwerk is Erik Lamers (Celanese). Verder bestaat de stuurgroep uit Dirk Vander Mierde(Datwyler), Didier Vercruyssen (Owens Corning), Véronique Thoelen (Bose) en Rob Ramaekers (LAG).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt  €499,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Contact

Secretaris van het netwerk Bedrijfsleiders Multinationals is Cathérine Dreesen:
E-mail: catherine.dreesen@voka.be
Tel.: 011 56 02 07

2

 

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo