Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Bedrijfsleiders

 

BL

Wat

In het netwerk Bedrijfsleiders wordt een exclusief forum geboden aan bedrijfsleiders waarbinnen zij op een open, directe en discrete manier met elkaar kunnen discussiëren over ondernemerschap, bedrijfsweetjes, knelpunten en uitdagingen waarmee zij in de dagelijkse praktijk geconfronteerd worden. Daarnaast wordt er tijdens elke sessie economisch en politiek nieuws vanuit Limburg verschaft. De bijeenkomsten worden regelmatig georganiseerd op locatie bij een van de deelnemende bedrijven, waar er kennis en ervaring uitgewisseld wordt. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen.

Er zijn reeds 3 netwerken Bedrijfsleiders opgestart: netwerk Bedrijfsleiders Montreal, Bedrijfsleiders Toronto en Bedrijfsleiders San Francisco.

Wie

Lidmaatschap van het netwerk Bedrijfsleiders is persoonlijk. Enkel bedrijfsleiders van ondernemingen met meer dan 50 werknemers, die lid zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg, kunnen toetreden. Als CEO of eigenaar ondernemer draagt men de eindverantwoordelijkheid voor het beleid van deze onderneming.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk Bedrijfsleiders Montreal is Dirk Vanstipelen (Fortio Bedrijfsopleidingen). Hij wordt ondersteund door Bert Zimmermann (TCS), Gert Vanvuchelen (Ipte Factory Automation), Luc Lormans (Service Net) en Pascal Hermans (IAC Group).

Het netwerk Bedrijfsleiders Toronto heeft Johan Deroy (Essec) als voorzitter. Joris Vrancken (P&V Elektrotechniek), Carl Bruynseels (Alro Group) en Rudi Smeets (Alliacta) vervolledigen de stuurgroep.

Het netwerk Bedrijfsleiders San Francisco heeft Dirk Trippaers (Tectum Group) als voorzitter. Verder bestaat de stuurgroep uit , Patrick Vande Kerckhove (Van Lanschot Private Banking), Dirk De Wachter (DiDendum), Erik Colemonts (Motmans & Partners) en Kristiaan Deckers (Rezinal).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt  €499,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.  

Contact

Secretaris van het netwerk Bedrijfsleiders Montreal is Cassandra Cops:
E-mail: cassandra.cops@voka.be
Tel.: 011 56 02 76

Secretaris van het netwerk Bedrijfsleiders Toronto is Kim Jacobs:
E-mail: kim.jacobs@voka.be
Tel: 011 56 02 71

Secretaris van het netwerk Bedrijfsleiders San Francisco is Geert Van Malcot:
E-mail: geert.vanmalcot@voka.be
Tel: 011 56 02 70

2

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo