Skip to main content
Map

Samen netwerken!

Human Resources is geen exacte wetenschap, maar kan op verschillende manieren in jouw onderneming voorkomen. In onze netwerken ontdek je hoe andere ondernemers hun ideeën omzetten in realisaties. Bovendien zijn zij een waardevol klankbord. Samen komen we tot nieuwe inzichten voor meer kwaliteit en groei van je HR-beleid. Voor iedere ondernemer is er binnen Voka een passend netwerk, onderverdeeld in 5 categorieën.

Ontdek onze netwerken

Hét platform voor de personeelsverantwoordelijke en/of HR manager om met collega's kennis en ervaring uit te wisselen omtrent HR management en de regelgeving.

Meer info? Ontdek hier ons netwerk HR!

Hieronder een overzicht van onze 5 expertennetwerken binnen HR:

HR Strategic
 

Dit is het ideale netwerk als je verantwoordelijk bent voor het strategisch HR-beleid binnen je organisatie en lid bent van het managementteam. Je wisselt ervaringen uit rond topics die mogelijks op de agenda van de Executive Board staan en waarover jij als HR-verantwoordelijke mee beslist.

HR Talent 
 

Dit netwerk is bedoeld voor HR professionals die betrokken zijn bij de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Je komt terecht in een unieke groep die zal werken rond topics zoals talentmanagement, interne coaching, persoonlijke groeitrajecten, ... Kortom, je bespreekt alle mogelijkheden om talent aan boord te halen, te begeleiden én te behouden. 

HR Wellbeing

Kies voor dit netwerk als je Chief Wellbeing Officer bent binnen je onderneming of als je werkt rond welzijn en preventie op het werk.

Doorheen het netwerkjaar focus je op topics die je helpen om het mentale en fysieke welzijn van medewerkers verder te verbeteren. Via dit exclusieve forum kun je op een open, directe en discrete manier met elkaar discussiëren. De nadruk ligt op ervaringsuitwisseling, het overkomen van obstakels en het verkrijgen van extra tools en best practices waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.

HR Services

Sluit aan bij dit netwerk als jij actief bent binnen de HR-afdeling van je onderneming.

Doorheen het netwerkjaar behandel je topics die jou helpen om het praktisch HR-beleid helemaal op punt te zetten. Compensations, benefits, personeelsadministratie, ... Hierover wissel je kennis en ervaringen uit met de andere leden van de groep. 

 

Je inschrijven voor een netwerk? Klik dan hier!

Raadpleeg hier het volledige overzicht

Klik hier en ontdek het volledige aanbod

Contactpersonen

Mohamed Abidar

Adviseur onderwijs & arbeidsmarkt

Andries Jacobs

Projectmedewerker Backoffice

Benny D'Helft

Adviseur arbeidsmarkt

Benthe Cloosen

Adviseur arbeidsmarkt

Ann Huveners

Directeur backoffice

Ellen Requilé

Office manager

HR