Skip to main content
Map

Info & advies

Heb je hulp nodig met vraagstukken rond arbeidsmarkt en/of onderwijs? Onze adviseurs geven je gratis eerstelijnsadvies via telefoon, e-mail of tijdens een bedrijfsbezoek. Wij staan jou steeds te woord en helpen jou verder met de nodige expertise. 

Test de duurzaamheid van jouw HR-beleid

Hoe ga je te werk?

Vul via onderstaand formulier vrijblijvend de HR-scan in en krijg inzicht in de huidige status van jouw HR-beleid. De scan werd ontwikkeld samen met de Antwerp Management School en beoordeelt de mate van inclusiviteit van jouw onderneming op dit moment. 

Hoe helpen wij jou verder?

Je ontvangt een rapport met interessante inzichten waarmee je praktisch verder aan de slag kan in het Welt-traject. Tijdens het traject krijg je een uitgebreidere scan, ontwikkel je een actieplan, krijg je toegang tot sessies met andere ondernemingen én coaching van experten.

Vul hier de scan in!

  • Current WELT lightscan
  • Je gegevens
  • Je resultaat

 
Elke medewerker kent onze bedrijfswaarden en handelt ernaar op de werkvloer.

Al onze leidinggevenden volgden de afgelopen 2 jaar minstens 1 opleiding om hun eigen leidinggevende vaardigheden aan te scherpen.

In onze organisatie werken we letterlijk en figuurlijk drempels voor medewerkers weg.

In onze organisatie doen alle medewerkers beroep op mogelijkheden tot formeel en/of informeel leren.

In de laatste 5 jaar hebben we minstens 1 keer de oefening gemaakt hoe onze organisatie meer inclusief kan worden.

De leidinggevenden in onze organisatie gaan actief aan de slag om de talenten van alle medewerkers te ontplooien en in te zetten.

Ons wervingsproces is zo opgesteld dat competenties, attitudes en talenten in de beoordeling van een kandidaat zwaarder doorwegen dan een diploma.

Wij zorgen ervoor dat al onze medewerkers toekomstbestendig zijn, zodat ze toekomstige uitdagingen (bv. technologie, digitalisering...) het hoofd kunnen bieden.

Contactpersonen

Mohamed Abidar

Adviseur onderwijs & arbeidsmarkt

Benny D'Helft

Adviseur arbeidsmarkt

Benthe Cloosen

Adviseur arbeidsmarkt