Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • Limburg
 • Bryo StartUp: Ben je gestart en wil je verder je zaak uitbouwen?
Voka Traject

Bryo StartUp: Ben je gestart en wil je verder je zaak uitbouwen?

Starten

Ben je gestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn opstarten? Hoe kun je je business model verder verfijnen? Hoe zet je je in de markt? Hoe verhoog je je sales? Heb je een omzet van 0-300k euro? Hoe moet je alles opvolgen? Hoe breng je structuur aan? ...

Dan is Bryo StartUp misschien iets voor jou.

Via opleiding, begeleiding, jouw community en ons netwerk zorgen we er samen voor dat je de eerste valkuilen kan vermijden en verder kunt groeien.

Bryo StartUp Limburg

Voor wie?

Ondernemers die zijn opgestart, al dan niet in bijberoep, die hun zaak verder willen uitbouwen en professionaliseren. Voor alle sectoren.

Waar kun je je aan verwachten?

Start-weekend op locatie met mogelijkheid tot overnachting: je maakt kennis met de andere StartUps via teambuilding en gezamenlijke workshops. Dit is de aftrap van het Bryo StartUp-traject.

3 business dates op vrijdagochtend: met workshops, keynotesprekers en speeddates met 25 geselecteerde ondernemers en experts waar je een tafel mee boekt.

Minimaal 3 individuele coaching sessies waar je coördinator als vertrouwenspersoon fungeert, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.

8 praktijkgerichte werksessies die aansluiten bij de noden van de groep.

Zomercafé, kerstdrink en andere zijn community events waar je in contact wordt gebracht met deelnemers aan Bryo StandUp en Bryo ScaleUp.

Digitaal platform Bryo: contacten met andere deelnemers en coaches uit heel Vlaanderen. Dankzij het digitaal platform kan je ook online netwerken en je traject monitoren en opvolgen.

Na samenspraak met je coach wordt beslist of je gebruik kan maken van het match-making digitaal platform voor eigenaars-ondernemers, dat je ondersteunt bij de samenstelling van een Raad van Advies; de zoektocht naar een Manager-Investeerder (co-founder); met hulpmiddelen (sjablonen en documenten) met de mogelijkheid netwerkvragen te stellen aan de community van eigenaars-ondernemers), enz.

Als Bryo geniet je van de voordelen die het Voka lidmaatschap te bieden heeft.

Praktische info

Programma
Kick-off (Sessie 1) 14 juni 2024 (vanaf 12u00) & 15 juni 2024 (9u00 - 14u00)
Sessie 2: Timemanagement19 september 2024 (18u00 - 21u30)
Sessie 3: Marketingstrategie24 oktober 2024  (18u00 - 21u30)
Sessie 4: Stappen in digitaliseren21 november 2024 (18u00 - 21u30)
Sessie 5: Mijn geparametreerd financieel plan en groeifinanciering 12 december 2024 (18u00 - 21u30)
Sessie 6: Soft skills  13 februari 2025 (18u00 - 21u30)
Sessie 7: Contractuele bedingen voor startups  27 maart 2025 (18u00 - 21u30)
Sessie 8: Commercieel plan 24 april 2025 (18u00 - 21u30)
Sessie 9: Cashflowplan 22 mei 2025 (18u00 - 21u30)
Sessie 10: Fysieke Slotsessie - Pitch + feedback + afsluitdiner 28 mei 2025 (10u00 - 18u00)

 

Prijs

€ 500,00 (excl. btw, overnachting niet inbegrepen)

Als Bryo geniet je van alle voordelen van het Voka lidmaatschap.

Dit voordelig tarief voor Vlaamse ondernemingen is mogelijk door de steun van VlAIO.

Algemene voorwaarden
 • De jaarlijkse deelnamebijdrage is vooraf duidelijk door de projectcoördinator meegedeeld. Er wordt +21% BTW aangerekend.
 • Voor het eerste jaar van deelname :
  • De factuur voor deelname wordt opgemaakt en verstuurd van zodra de inschrijving bevestigd is dmv het ingevulde inschrijvingsformulier. De betalingstermijn vindt u op de factuur.
  • De inschrijving voor het eerste jaar is geldig vanaf de datum van inschrijving op dit formulier, tot aan het einde van de laatste groepsactiviteit van de eerste jaargang.
 • Als Bryo geniet je van de voordelen die het VOKA lidmaatschap te bieden heeft.
 • De adviezen van Bryo-medewerkers, noch van de ervaringsdeskundige ondernemers en vakexperts, noch van welke adviseur aangeboden uit het Bryo-partnership dan ook kunnen beschouwd worden als een gebod of verbod voor de deelnemer. De individuele deelnemer kan Bryo en Voka niet verantwoordelijk stellen voor de actie of de gevolgen daarvan op welk terrein dan ook.
 • De deelnemer geeft de toestemming aan Bryo om persoonsgegevens aan de projectpartners ter beschikking te stellen. De privacy wetgeving zal gerespecteerd worden. Elke adreswijziging of wijziging van ondernemingsnummer moet ook aan de coördinator doorgegeven worden.
Annulatievoorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via lucas.bellens@voka.be.

Vanaf de dag van inschrijving tot 14 werkdagen voor de aanvang van het traject gelden de volgende annuleringskosten:

Voor Bryo StandUp: 125 euro exclusief BTWVoor Bryo StartUp: 250 euro exclusief BTWVoor Bryo ScaleUp: 500 euro exclusief BTW

=  50% van het deelnamegeld.

Indien men annuleert na 14 werkdagen voor de aanvang van het traject blijft 100% van het deelnamegeld verschuldigd.

Door deelname aan een activiteit of opstart van de individuele begeleiding voor de aanvang van het traject vervalt het recht op uitschrijving. 100% van het deelnamegeld blijft verschuldigd.

Na het eerste jaar van deelname:

Daarna is de deelname jaarlijks opzegbaar door beide partijen mits kennisgeving hiervan 1 maand voor aanvang van de jaargang in kwestie. Een nieuwe jaargang vangt meteen aan, de dag nadat het eerste jaargang is afgelopen.

Logo

Partners

VLAIO

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

€ 500,00 (excl. btw, overnachting niet inbegrepen)

Als Bryo geniet je van alle voordelen van het Voka lidmaatschap

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?