Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Strategic Finance

Wat

Voor financiële directeurs die binnen hun bedrijf meedenken op financieel strategisch niveau. De focus van het netwerk ligt op ervaringen uitwisselen rond topics die mogelijks op de agenda van de Executive Board staan en waar de CFO een cruciale rol speelt in bij de beslissingen hier rond.

Zoals Benjamin Franklin zei: “An investment in knowledge pays the best interest” !

Véronique Thoelen
Datum Locatie Uur Thema
Woensdag 18/03/2020 UITGESTELD Plateau, Bolderberg 19u00 Eerste kennismakingssessie en bepalen topics dit en volgend netwerkjaar
Woensdag 17/06/2020 Boutique Wine, Hasselt 19u00 Thema wordt gekozen tijdens Sessie 1

Wie

Leden van het netwerk Strategic Finance zijn werkzaam in een onderneming die lid is van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Het zijn financiële directeurs van privé-ondernemingen met meer dan 100 FTE’s of multinationals. Ze hebben ervaring in strategische finance onderwerpen in een internationale context. 

Lidmaatschap van het netwerk Strategic Finance is persoonlijk.

Stuurgroep

De voorzitter van dit netwerk is Véronique Thoelen (Bose). Verder bestaat de stuurgroep uit Stefan Vuylsteke (Carglass), Patrick Hermans (Mediahuis) en Jeff Buyens (Nitto).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt  €550,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vier keer samenkomen.  

2

Contactpersoon

Filip Vanderhoydonks

Adviseur internationalisatie & innovatie

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo