Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Overheidsopdrachten in de EU: nieuwe markten veroveren
io

Overheidsopdrachten in de EU: nieuwe markten veroveren

Europese instellingen zijn een interessante zakenpartner voor Vlaamse KMO's. Ontdek tijdens deze infosessie verschillende aspecten van zakendoen met Europese instellingen. Hoe wordt je op de hoogte gehouden van openbare aanbestedingen uit de EU-instellingen? Wat moet je wel of net niet doen om zo'n contract te winnen?

Arnout Geys (FIT en EEN) zal toelichten hoe FIT Vlaamse ondernemingen kan helpen bij het vinden van opportuniteiten en hoe men zich daarvoor kan inschrijven.

Katerina Binétruy is het hoofd van de dienst Openbare Aanbestedingen bij het Bureau voor infrastructuur en logistiek in Brussel van de Europese Commissie. Zij komen in detail vertellen over de in and outs van de procedures voor openbare aanbestedingen, hoe men zich succesvol kandidaat kan stellen en de moeilijkheden waarmee zij te maken hebben.

Stefanie Stappers van Monard Law gaat dieper in op de procedures en regelgeving alsook de rechtsprocedures rond Europese aanbestedingen.

Praktijkgetuigenis: Dirk Verbeke – Sales director bij Televic
Televic is een Technologiebedrijf uit Izegem, gespecialiseerd in telecommunications. Zij hebben met succes tenders binnengehaald bij o.a de Europese commissie, de Europese raad en het Europees parlement. Het audiomateriaal en de tolkcabines die daar aanwezig zijn werden aangeleverd door Televic.

Internationaal actieve kmo’s.

Arnout Geys (FIT & EEN), projectmanager Interntional Financial Institutions & projectmanager Enterprise Europe Network.
Katerina Binétruy (Bureau voor infrastructuur en logistiek in Brussel van de EC), hoofd Openbare Aanbestedingen.
Stefanie Stappers (Mondard Law), advocaat -associate
Dirk Verbeke (Televic), Sales director

Meer info: Christine Thonnon, christine.thonnon@voka.be, +32 11 56 02 38

Het volledige aanbod van Voka - KvK Limburg rond internationaal ondernemen vind je hier

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 145,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 185,00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo