Skip to main content

ONDERNEMERSgilde

Met meer dan 100 leden is ONDERNEMERSgilde dé club van de Limburgse Eigenaar-Ondernemer waar duurzame contacten ontstaan, ervaringen worden uitgewisseld en ideeën gecreëerd.

Het bevorderen van netwerking maar zeker ook vriendschap tussen Limburgse Eigenaars-Ondernemers. Zo laat het doel van ONDERNEMERSgilde zich het best omschrijven. De netwerkformule omvat jaarlijks vijf topactiviteiten voor iedere gepassioneerde Eigenaar-Ondernemer. De Eigenaar-Ondernemer heeft zowel het kapitaal als de leiding van zijn bedrijf in handen. Elke maand dat er geen netwerkactiviteit gepland is, zal op de derde vrijdag het Ondernemerscafé van 16u-19u geopend zijn in het bedrijf van één van onze leden. U wordt op voorhand geïnformeerd waar dit doorgaat. Gezellig even samenkomen en het glas heffen om het weekend in te zetten.

Tijd voor een nieuw verhaal...

Ontdek het nieuwe concept ONDERNEMERSgilde in de video!

ONDERNEMERSgilde

Programma werkingsjaar 2021 - 2022

Lichtwandeling in Sint-Truiden met diner

Genieten van een sfeervol verlicht Sint-Truiden? Het kan op vrijdag 4 februari. 
Een uitgestippelde wandelroute van een 5,5 km brengt ons langs mooi verlichte historische monumenten en gebouwen waarbij we verrassende plekjes in de binnenstad kunnen ontdekken.

Schrijf je hier in!

ondernemersgilde voka limburg

Seafood-Festival: Achter de schermen van Levenstond Seafood

Leden van de ONDERNEMERSgilde werden op donderdag 24 maart 2022 gastvrij onthaald in het mooie bedrijf van Axel Verberckmoes en echtgenote Gianne Levenstondlaureaten Ondernemersprijs Herman Dessers.

Axel Verberckmoes bracht het mooie ondernemersverhaal en liet ons kennis maken met het visverwerkingsbedrijf. Het werd een leerrijke en leuke netwerkavond met een goed glas en gerechtjes van verse vis en schaaldieren!

Herbeleef de avond hier!

Levenstond

Terroir-Wijnsafari en Barbecue

Wil je proeven van onze Haspengouwse wijnen en luisteren naar de verhalen van hun makers? Verhalen over hun passie voor deze ambacht? Wij bieden je op donderdag 19 mei een heuse wijnsafari aan en dit door plaats te nemen in groene elektrische wagentjes. Via een uitgestippelde route rijden we door het mooie landschap naar verschillende wijndomeinen en proeven van deze parels. De alcoholvrije streekproducten zijn ook niet te versmaden.

Na deze mooie tour genieten wij van een Barbecue in het Hof van Claes ten huize van cateraar Bart Claes en dit in primeur!

Schrijf je hier in!

Wijnsafari en BBQ

Zomerfeest

ONDERNEMERSgilde nodigt je op donderdag 9 juni uit op de prachtige feestlocatie CACHECOUR. Zowel buiten als binnen kunnen de gasten genieten van het schitterende kader. 

Wij worden die avond verwend met smakelijke hapjes en een heerlijk diner. Wijnliefhebbers zullen met de wijnen van Monard Pro Vino hun hart kunnen ophalen en het muzikale TRIO BLUF zal er zeker voor zorgen dat er gedanst wordt!

 

ONDERNEMERSgilde Zomerfeest

Enkele sfeerbeelden

Nieuwsgierig naar wat ONDERNEMERSgilde te bieden heeft? 

Herbeleef hier de avond 'Vorstelijk dineren in Château Neercanne' opnieuw!

 

De lidmaatschapsbijdrage bestaat uit een all-in formule. Deelname aan dit exclusieve programma bedraagt €555 (excl. BTW). Hiermee is het lidmaatschap èn deelname aan de 5 netwerkactiviteiten volledig inbegrepen. 

Wil jij ook deel uitmaken van dit unieke netwerk? Schrijf je hier in!

Wij respecteren alle veiligheidsmaatregelen zodat elke sessie Coronaproof kan verlopen.

Banner

 

Contactpersoon

Edith Magyar

Adviseur eigenaars-ondernemers