Skip to main content

NEO - Nieuwe Energie voor Ondernemers

NEO is een nieuw concept ontwikkeld door en voor ondernemers. Zoek je een klankbord van gelijkgestemden? Wil je leren van andere ondernemers maar ook jouw ervaringen delen? Wil je werken aan uitdagingen die vandaag voor jou belangrijk zijn? NEO is dé groep waar jij je klankbord kan terugvinden. 

NEO is gebaseerd op zes bouwstenen die je een totaalpakket aanbieden om verder te groeien als ondernemer.

Bouwstenen

Groei verder als onderneming én als ondernemer. Binnen NEO kom je in een besloten groep terecht waar je een klankbord vindt van gelijkgestemden. Binnen deze groep kijk je naar de uitdagingen waarmee je vandaag geconfronteerd wordt. Je bouwt aan de toekomst van je bedrijf en vindt binnen NEO een groep van gelijkgestemden terug waar vertrouwen en openheid centraal staan. 

Wat is NEO?

NEO biedt ondernemers een totaalpakket om te groeien op alle domeinen van ondernemerschap, concrete antwoorden te vinden op hun uitdagingen en sterke relaties binnen de groep op te bouwen.

Samen met een collega-ondernemers maak je deel uit van een besloten groep waarin openheid en vertrouwen centraal staan. Je werkt zelf mee aan het programma onder begeleiding van een professionele coach.  

Doelgroep

NEO richt zich tot eigenaars-ondernemers. Met elke kandidaat vindt een intakegesprek plaats om de kwaliteit van de samenstelling van de groep te garanderen.

Programma

Kick-off - 25 november (12u) & 26 november (12u) 2021

Tijdens de kick-off maak je kennis met de groep. Onder begeleiding van een coach (Stefan Vanderick - Moove Forward) werken we aan de vertrouwensband binnen de groep. Wie ben je als bedrijf en wie ben je als ondernemer? Hoe leer je een nuttig klankbord te zijn voor elkaar? 

We gaan dieper in op de uitdagingen binnen de groep. Welke thema’s zijn vandaag relevant en wat ken je leren van andere ondernemers of hoe kan je zelf andere ondernemers inspireren? 

Avondsessies

Tijdens vier avondsessies gaan we dieper in op één van de thema’s die we tijdens de kick-off hebben vastgelegd. De nadruk ligt hier op het uitwisselen van ervaringen eventueel aangevuld met een expert die de groep inspireert. 

  • Maandag 17 januari 2022 vanaf 18u 
  • Dinsdag 8 maart 2022 vanaf 18u 
  • Woensdag 20 april 2022 vanaf 18u 
  • Donderdag 25 mei 2022 vanaf 18u 
Finale - 23 juni (12u) & 24 juni (12u) 2022

Tijdens de finale kom je opnieuw 24u samen. Na een NEO-traject kijk je samen met de groep terug op het voorbije jaar maar je kijkt ook naar de toekomst. Werk aan je plan om als ondernemer te blijven groeien en maak gebruik van de kapstokken die je doorheen NEO meekreeg. Spar met je groep en keer met nieuwe energie terug naar je bedrijf. 

EO

Contactpersoon

Ellen Olislagers

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 2.295 excl. BTW

Niet-leden:
€ 2.795 excl. BTW

KMO-portefeuille is van toepassing 

Voorwaarden

Bij annulering van je deelname op minder dan 30 dagen voor aanvang van het traject heeft de opleidingsverstrekker Voka - Kamer van Koophandel Limburg recht op 10% van het totaalbedrag van het traject.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo