Skip to main content

NEO - Nieuwe Energie voor Ondernemers

Samen groeien

NEO is een nieuw concept ontwikkeld door en voor ondernemers. 
Zoek je een klankbord van gelijkgestemden? Dan is NEO zeker iets voor jou.
Wil je leren van andere ondernemers maar ook jouw ervaringen delen?
Of werken aan uitdagingen die vandaag voor jou belangrijk zijn? 

NEO is dé groep waarin jij feedback krijgt of ervaringen kunt uitwisselen met gelijkgestemden.

Neo - Nieuwe energie voor ondernemers

 

NEO is gebaseerd op zes bouwstenen die je een totaalpakket aanbieden om verder te groeien als ondernemer.

Binnen NEO kom je in een besloten groep terecht waar je een klankbord vindt van gelijkgestemden. Samen met collega ondernemers neem je de uitdagingen waarmee je vandaag geconfronteerd wordt onder de loep. Je bouwt aan de toekomst van je bedrijf en vindt binnen NEO een groep van ondernemers die hetzelfde als jou ervaren. Samen kan je brainstormen, strategieën opzetten en je laten inspireren in een groep waar vertrouwen en openheid centraal staan. 

Wat is NEO?

NEO biedt ondernemers een totaalpakket om te groeien op alle domeinen van ondernemerschap, concrete antwoorden te vinden op hun uitdagingen en sterke relaties binnen de groep op te bouwen.

Samen met collega-ondernemers maak je deel uit van een besloten groep waarin openheid en vertrouwen centraal staan. Je werkt zelf mee aan het programma onder begeleiding van een professionele coach.  

Doelgroep

NEO richt zich tot eigenaars-ondernemers. Met elke kandidaat vindt een intakegesprek plaats om de kwaliteit van de samenstelling van de groep te garanderen.

Programma

Kick-off - 29 september (12u) & 30 september (12u) 2022

Tijdens de kick-off maak je kennis met de groep. Onder begeleiding van een coach (Jo Hendrikx - Straight business partners) werken we aan de vertrouwensband binnen de groep. Wie ben je als bedrijf en wie ben je als ondernemer? Hoe leer je een nuttig klankbord te zijn voor elkaar? 

We gaan dieper in op de uitdagingen binnen de groep. Welke thema’s zijn vandaag relevant en wat ken je leren van andere ondernemers of hoe kan je zelf andere ondernemers inspireren? 

Avondsessies

Tijdens vier avondsessies gaan we dieper in op één van de thema’s die we tijdens de kick-off hebben vastgelegd. De nadruk ligt hier op het uitwisselen van ervaringen eventueel aangevuld met een expert die de groep inspireert. 

  • Dinsdag 25 oktober 2022 vanaf 18u  
  • Dinsdag 15 november 2022 vanaf 18u 
  • Dinsdag 20 december 2022 vanaf 18u 
  • Dinsdag 24 januari 2023 vanaf 18u 
Finale - 23 februari (12u) & 24 februari (12u) 2023

Tijdens de finale kom je opnieuw 24u samen. Na een NEO-traject kijk je samen met de groep terug op het voorbije jaar maar je kijkt ook naar de toekomst. Werk aan je plan om als ondernemer te blijven groeien en maak gebruik van de kapstokken die je doorheen NEO meekreeg. Spar met je groep en keer met nieuwe energie terug naar je bedrijf. 

  • 1 Kick-off
  • 4 Interactieve sessies
  • 1 Finale

EO

Partners

KMO-Portefeuille

Contactpersoon

Carolien Houbrechts

Adviseur eigenaars-ondernemers

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 2.500 excl. BTW

Niet-leden:
€ 3.750 excl. BTW

KMO-portefeuille is van toepassing 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:
DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 60 uur

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

Voorwaarden

Bij annulering van je deelname op minder dan 30 dagen voor aanvang van het traject heeft de opleidingsverstrekker Voka - Kamer van Koophandel Limburg recht op 10% van het totaalbedrag van het traject.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?