Skip to main content
  • Lanceer je carrière als ingenieur bij PepsiCo!

Lanceer je carrière als ingenieur bij PepsiCo!

PepsicoStudeer je dit jaar af als ingenieur? Word je graag uitgedaagd? Ben je ook nog geïnteresseerd in Supply Chain? Dan is de PepsiCo Global Student Challenge de gedroomde opstap naar een boeiende carrière in een internationale omgeving. Dare to do More!

Met bekende merken als Tropicana, 7UP, Doritos, Duyvis, Lay’s, Quaker, Pepsi ... is PepsiCo één van de grootste voedingsmiddelen- en drankenconcerns ter wereld.

België telt 950 medewerkers op 3 locaties: het hoofdkantoor in Zaventem en twee West-Vlaamse productiesites, in Zeebrugge (vruchtensappen) en Veurne (chips en snacks).

‘Performance with Purpose’ vormt de basis van PepsiCo. PepsiCo gelooft heel sterk in het voortdurend verbeteren van zijn producten, duurzaam ondernemen om de planeet te beschermen en bovenal ‘empowerment’ van zijn eigen mensen. Daarnaast maakt PepsiCo producten die de consument graag koopt en waarvan de eigen medewerkers trots zijn ze te maken.

“De arbeidskrapte én de noodzaak om te beantwoorden aan de verlangens van onze jonge generatie sporen ons aan om creatief uit de hoek
te komen”, zegt Sandra Rotsaert, Talent Acquisition Manager België. “Vandaar dat we laatstejaars challengen, om hun innovatief idee te ‘pitchen’ en misschien wel gerealiseerd te zien.” Het graduate programma voor Supply Chain is een spannende opportuniteit om jong talent te ontwikkelen in het begin van hun carrière en hen te helpen om hun volledig potentieel te bereiken en hen klaar te stomen voor de ‘next step’ in hun carrière. Het loopt vanaf september over 2 jaar.

Als afgestudeerde zal je roteren tussen diverse afdelingen waaronder Customer Service, Logistiek, Planning en Productie/Operations met als opzet een complete End-to-End Supply Chain-beleving te geven: van bevoorrading van grondstoffen, materiaalplanning, productie tot aanlevering bij de klant.

Deze werkervaring wordt gecombineerd met projectwerk en een op maat gemaakt development- & coachingprogramma.

Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in voor de Global Student Challenge editie 2019 via daretodomore.pepsico.com. Maak kans op mooie prijzen, een trip naar UK of zelfs NYC, maar bovenal een plaats in PepsiCo’s graduate programma in België.

Pepsico
daretodomore.pepsico.com
pepsicojobs.com
pepsico.be

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag