Skip to main content
  • Konvert, your way of work

Konvert

Konvert is een op en top Belgisch bedrijf. We begeleiden je in jouw zoektocht naar het vinden van je ideale job. Hierbij sta jij centraal! Niet enkel jouw CV is van belang, maar ook jouw interesses en persoonlijkheid zijn een belangrijke factor. Bij de screening nemen we dan ook het menselijke in overweging.

Bovendien stopt het voor ons niet eenmaal het contract is getekend. Zo staan we garant voor een goede opvolging en een permanente evaluatie van onze samenwerking.

Konvert, your way of work.

Waarom zijn jullie JUMP-partner geworden?

Ondernemerschap en het nemen van initiatief wordt bij Konvert erg gestimuleerd en gewaardeerd. Opportuniteiten opzoeken en hiervoor de nodige initiatieven nemen, dragen bij tot de kracht van onze organisatie.

Ons eerste JUMP-evenement is de Crème de la Crème Campus Tour waar we met ijsjes naar verschillende campussen trekken. Welke wIJSheid willen jullie nog delen met de JUMP-studenten?

YOUR WAY OF WORK - Ontplooi je talenten en sta sterk in je schoenen. Wie vertrouwt in zijn kunnen en initiatief neemt, is op zichzelf al een ondernemer.

Wat wensen jullie de studenten toe komend academiejaar?

De vrijheid om kennis en levenswijsheid op te doen, zodat jullie zich kunnen ontplooien met als doel een goede job te vinden waar jullie voldoening uit zullen halen!