Skip to main content
 • “Kom jij buzze geven bij Titeca Accountancy?”

“Kom jij buzze geven bij Titeca Accountancy?”

TitecaEen job met zin voor verantwoordelijkheid in eigen streek? Titeca Accountancy biedt nieuwe medewerkers de mogelijkheid om alle capaciteiten optimaal te ontwikkelen in een professionele omgeving. Titeca Accountancy wil dé marktreferentie zijn (en blijven).

Met ruim 200 medewerkers is Titeca Accountancy geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. “We leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij”, beklemtoont hr-manager Gilles Jonckheere. Titeca Accountancy telt 10 verschillende vestigingen en is een sterk groeiend, vooruitstrevend fullservice boekhoudkantoor. “Onze kantoren zijn verspreid over West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij ons werken is fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers.” De strategie bestaat erin om vanuit een langetermijnperspectief alle ondernemende zelfstandigen, kmo’s en personen die een vrij beroep uitoefenen in Vlaanderen te adviseren, te begeleiden en te ondersteunen. “We vertrekken vanuit de gedetecteerde behoeften en noden en vanuit een professionele en persoonlijke klantrelatie, in elke fase van de ontwikkeling. We zetten in op een dienstverlening die volledig op de behoeften van de klant is gericht. Ons doel is waarde creëren en onze klant succesvol maken.”

Titeca zoekt junior accountants. “Zij beheren en verzorgen autonoom de toegewezen dossiers: ze volgen de boekhouding van de klant van A tot Z op, ook op het vlak van begeleiding en advies. Ze vormen de eerste contactpersoon en worden zo een echte partner van ondernemers. Medewerkers komen hier terecht in een dynamische, warme en boeiende bedrijfscultuur, waar klantencontact en teamspirit centraal staan en waar volop de kaart van de digitalisering wordt getrokken.”

Bij Titeca is levenslang leren cruciaal: zowel intern via diverse opleidingen als extern, aan de hand van het opleidingsbudget. Medewerkers kunnen ook doorgroeien naar meer ervaren of naar leidinggevende rollen. “Zo helpen we talentvolle jongeren om naast kennis ook andere managementtechnieken onder de knie te krijgen”, klinkt het. In ruil voor hun enthousiasme en resultaatgerichte aanpak biedt Titeca zijn medewerkers een heel aantrekkelijk salarispakket met interessante extralegale voordelen.

Titeca Accountancy
www.titeca.be/nl/vacatures/junior-accountant-roeselare-ieper-kortrijk

Onze kantoren:

 • Kantoor Roeselare:                 Heirweg 198, 8800 Roeselare;
 • Kantoor Brugge:                      Oude Oostendse Steenweg 77, 8000 Brugge
 • Kantoor Knokke:                      Maurice Lippensplein 3, 8300 Knokke
 • Kantoor Maldegem:                 Stationsstraat 57, 9990 Maldegem
 • Kantoor Gent:                          Kortrijksesteenweg 1103 blok B, 9052 Sint-Denijs-Westrem/
 • Kantoor Merelbeke:                 Fraterstraat 132, 9820 Merelbeke
 • Kantoor Waregem:                  Henri Lebbestraat 60, 8790 Waregem
 • Kantoor Kortrijk:                      't Hoge 19, 8500 Kortrijk
 • Kantoor Moeskroen:                Industrielaan 72 futur X (Gebouw B), 7700 Moeskroen
 • Kantoor Ieper:                          Grachtstraat 11/2B, 8900 Ieper

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag