Skip to main content
Map
  • Kies een mediapakket

Zichtbaarheid van je bedrijf is belangrijker dan ooit. 

Met ons magazine Ondernemers en onze digitale mogelijkheden op de Voka - KvK Vlaams-Brabant kanalen profiteer je van een ruim bereik, maar is je boodschap steeds op maat van je doelpubliek. 

Efficiënt én impactvol!

De aard van onze media-oplossingen laat ook toe om in elke fase van de customer journey aanwezig te zijn: om potentiële klanten aan te trekken, klanten te werven, klantenrelaties te onderhouden en loyaliteit op te bouwen.

Met een mediacampagne kan je traffic genereren naar jouw onderneming. Laat deze kans niet liggen en kies je pakket.

Small Medium Large
3 x 1/1 pagina advertentie in het Magazine Ondernemers 5 x 1/1 pagina advertentie in het Magazine Ondernemers 7 x 1/1 pagina advertentie in het Magazine Ondernemers
  1 x 1/1 pagina Onderneming in de kijker/Bedrijfsportret 1 x 1/1 pagina Onderneming in de kijker/Bedrijfsportret
  1 banner in de wekelijkse nieuwsbrief 2 banners in de wekelijkse nieuwsbrief
Uitnodiging voor 1 persoon op het jaarlijks diner voor alle mediapartners Uitnodiging voor 2 personen op het jaarlijks diner voor alle mediapartners Uitnodiging voor 4 personen op het jaarlijks diner voor alle mediapartners
Uitnodiging voor 1 persoon voor een exclusieve opleiding "trends in de media" Uitnodiging voor 1 persoon voor een exclusieve opleiding "trends in de media" Uitnodiging voor 2 personen voor een exclusieve opleiding "trends in de media"
    1 partnercontent in de wekelijkse nieuwsbrief

Pakketprijs:

5.000 euro

Pakketprijs:

10.000 euro

Pakketprijs:

15.000 euro

Algemene richtlijnen

Advertenties dienen kant-en-klaar aangeleverd te worden volgens de voorschriften.

Indien de partner wil gebruik maken van een copywriter voor het geleverde artikel zal hiervoor 300 euro aangerekend worden. Deze kosten zullen ook aangerekend worden als het stuk moet herschreven worden omdat de vooropgestelde tekens zijn overschreden.

Foto’s moeten aangeleverd worden in de juiste resolutie en volgens de voorgeschreven normen. Indien de partner wenst dat een fotograaf ter plaatse komt, kan dat aan het tarief van 300 euro.

Banners moeten aangeleverd worden in het gevraagde formaat met een doorklik-link.